اسم ترشی لیمو رو که شنیدم فکر میکردم احتمالا خیلی ترش باشه .🙈 وقتی اولین دونش رو خوردم مزه تند فلفل و یه ترشی جذاب اومد زیر زبونم و خیلی دوسش داشتم. . 🍋لیموها رو حلقه ای میتونید برش بزنید یا اگر خیلی ریز بودن از وسط نصف کنید . تا جایی که میتونید هسته ها رو جدا کنید. 🍋لایه لایه لیمو ها رو توی یه ظرف شیشه ای بریزید و نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم اضافه کنید. 🍋یک سوم شیشه رو میتونید آبلیمو طبیعی اضافه کنید اگر نریزید هم مشکلی ایجاد نمیشه. 🍋درب ظرفتون باید فلزی باشه. 🍋 یک هفته جلوی آفتاب (توی حیاط یا بالکن) بزارید بمونه . . نوش جان❤ #ترشی#ترشی_مخلوط#ترشی_لیمو#کدبانو#آشپزی_ایرانی#آشپزی_خاص#آشپزی_خانگی