#طب_سنتی
💢مصرف لبنیات......
🔻 اشتباها امروزه لبنیات را یک غذای کامل میدانند و توصیه به مصرف گسترده آن میکنند
🔸اما.....
لبنیات جزو دسته ای از غذاها در طب سنتی است که آنها را "دوای غذایی" مینامند
یعنی اولویت اول واکنش این دسته از غذاها در بدن، اجرای خاصیت دارویی میباشد نه غذایی در این دسته حدود ٧٠ درصد خاصیت دارویی و تقریبا ٣٠ درصد خاصیت غذایی وجود دارد
🔹خاصیت غذایی یعنی تبدیل شدن به غذا برای بدن و خاصیت دارویی یعنی تأثیر گذاری بر بدن
🔸 در کنار این تاثیر گذاری زیاد و سریع بر بدن، سردی و رطوبت لبنیات بسیار زیاد است
با مصرف لبنیات، این سردی و رطوبت زیاد کاملا بر بدن مستولی شده و بدن را بسمت مزاج خود میکشاند و غذاییت خاصی هم به بدن نمیدهد
🔹 با توجه به این موضوع، بدترین صبحانه خصوصا برای کودکان و نوجوانان که نیاز به فعالیت های مغزی دارند، مصرف پنیر است، حتی در کنار مصلحات
🔹 نکته مهم دیگری که باید به آن پرداخته شود، کلسیم لبنیات است
🔸درواقع جنس کلسیم از سودای طبیعی بوده و سرد و خشک است
🔹همانطور که استخوان دارای مزاج سرد و خشک است و برای استحکام بیشتر، نیاز به موادی شبیه مزاج خود را دارد
🔸 اما رطوبت زیاد و سنگینی که در لبنیات وجود دارد نتنها خاصیتی برای استحکام بخشیدن به استخوان ها ندارد، بلکه میتواند به مرور باعث پوکی استخوان ها شود
🔹تغذیه یعنی سوخت و ساز و تقویت و سالم نگهداشتن بدن و حفظ سرزندگی در نوع تغذیه خود تحقیق و دقت بیشتری داشته باشیم
✍ پ ن:همراهان گرامی میتوانند سوالات خود در زمینه پست کار شده و سایر زمینه های طب سنتی را به آیدی @narrdounadmin
ارسال نموده و حکیم سلامی پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.
@narrdoun