نان پیتا
🥠🥠
🔸مواد لازم برای ۸ نان بزرگ:
آرد سه صفر: ۵۰۰ گرم
خمیر مایه خشک: ۸ گرم
شکر: ۱۰ گرم
کره آب شده: ۲۰ گرم
نمک: ۱/۲ ق چ
آب: ۳۵۰ میلی لیتر
🔹پیش تخمیر:
در یک کاسه، ۳ ق غ آرد، ۸ ق غ آب، خمیر مایه و شکر را مخلوط کرده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا حبابهایی ایجاد شوند.
🔹خمیر:
➖در یک کاسه بزرگ، آرد را قرار داده و وسط آن یک حفره ایجاد کنید. نمک را به لبههای کاسه اضافه کنید.
➖پیش تخمیر، کره یا روغن و آب را به حفره اضافه کنید و با قاشق به آرامی مخلوط کنید.
➖خمیر را به سطح کاری منتقل کرده و به مدت ۶ دقیقه ورز دهید. خمیر را به شکل گلوله درآورده و در کاسهای که با روغن چرب شده قرار دهید. روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید حجم آن دو برابر شود (۱ تا ۱.۵ ساعت)
🔹نحوه پخت:
➖خمیر را از کاسه برداشته، روی سطح کاری قرار داده و با دست پهن کنید. خمیر را به ۸ قطعه کوچک برش دهید.
➖فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید.
➖گلولههای کوچک خمیر را به شکل دایرهای و نازک پهن کنید. سپس در فر قرار داده و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه بپزید. نانها نباید تغییر رنگ دهند.
#نان
✨
@nasim_crafts ✨