16.39M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
نان پیتا 🥠🥠 🔸مواد لازم برای ۸ نان بزرگ: آرد سه صفر: ۵۰۰ گرم خمیر مایه خشک: ۸ گرم شکر: ۱۰ گرم کره آب شده: ۲۰ گرم نمک: ۱/۲ ق چ آب: ۳۵۰ میلی لیتر 🔹پیش تخمیر: در یک کاسه، ۳ ق غ آرد، ۸ ق غ آب، خمیر مایه و شکر را مخلوط کرده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا حباب‌هایی ایجاد شوند. 🔹خمیر: ➖در یک کاسه بزرگ، آرد را قرار داده و وسط آن یک حفره ایجاد کنید. نمک را به لبه‌های کاسه اضافه کنید. ➖پیش تخمیر، کره یا روغن و آب را به حفره اضافه کنید و با قاشق به آرامی مخلوط کنید. ➖خمیر را به سطح کاری منتقل کرده و به مدت ۶ دقیقه ورز دهید. خمیر را به شکل گلوله درآورده و در کاسه‌ای که با روغن چرب شده قرار دهید. روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید حجم آن دو برابر شود (۱ تا ۱.۵ ساعت) 🔹نحوه پخت: ➖خمیر را از کاسه برداشته، روی سطح کاری قرار داده و با دست پهن کنید. خمیر را به ۸ قطعه کوچک برش دهید. ➖فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد پیش گرم کنید. ➖گلوله‌های کوچک خمیر را به شکل دایره‌ای و نازک پهن کنید. سپس در فر قرار داده و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه بپزید. نان‌ها نباید تغییر رنگ دهند. @nasim_crafts