#قاشق_چنگال
عزیزان هم میتونید از ران استفاده کنید هم از سینه
این مقدار برای چهار نفره
ران چهار تکه
نصف لیوان لپه
آلو 8تا 10
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد بزرگ
زعفران ،زردچوبه،نمک،فلفل به میزانلازم
قبل از پخت مرغ رو با آب بزارید رو گاز تا کف مرغ بالا بیاد آبشو دور بریزید ودوباره بشورید وسپس سرخ کنید من همیشه این کار رو انجام میدم(جوش نزنه فقط کفش بالا بیاد کافیه)
ماهی تابه رو بزارید تا گرم بشه تکه های مرغ رو اضافه کنید وسرخ کنید وقتی سرخ شدن درشون بیارید
تو همون ماهی تابه پیاز خرد شده بریزید وسرخ کنید اواخر سرخ شدن تکه های مرغ رو اضافه و زردچوبه وفلفل بزنید وباهاش تفت بدهید آب به اندازه کافی میریزیم تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد لپه که قبلا ده دقیقه پخته شده بهش اضافه کرده درشو میزاریم تا گوشت ولپه نیم پز بشه
رب رو با یک قاشق روغن سرخ کرده همراه آلو که قبلا خیس کردیم به خورش اضافه کرده و نمک هم میزنیم دوباره درشو میزاریم تا کاملا بپزه وجابیفته ،ضمنا
میتونید آلو رو حذف کنید فقط با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید اون وقت میشه قیمه با مرغ
عزیزان از زعفران هم میتونید استفاده کنید طعمش عالی میشه
میتونید برای چاشنی از کمی آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید.
🍃🌸
@nasimekhanevadeh