🔸 توصیه های تغذیه ای برای افراد مبتلا به فشار خون بالا: 🔹هنگام طبخ غذا از کمترین میزان نمک استفاده کنید و سر سفره از نمکدان برای افزودن نمک به غذا استفاده نگردد. 🔹به طور روزانه از میوه ها و سبزی های حاوی پتاسیم بالا(سیب زمینی کباب شده.گریپ فروت.پرتقال.موز.لوبیا و....)استفاده کنید. 🔹از مصرف خیار شور.ترشی و انواع شور که حاوی مقدار زیادی نمک است اجتناب کنید. 🔹فست فود ها مثل سوسیس ، کالباس ، پیتزا و انواع ساندویچ حاوی مقدار زیادی نمک است بنابراین مصرف ان ها باید محدود شود. 🔹انواع سس ها مثل سس مایونز و سس کچاپ حاوی مقدار زیادی نمک است بنابراین مصرف ان ها باید محدود شود. 🔹از مصرف غذاهای کنسروی که حاوی مقدار زیادی نمک است اجتناب کنید. 🔹غذاهای نمک سود و دودی مقدار زیادی نمک دارند از مصرف ان ها خودداری کنید. 🔹به جای اجیل های شور از انواع بی نمک و یا کم نمک استفاده کنید. 🔹چیپس و پفک مقدار زیادی نمک دارند بنابراین نباید مصرف شوند. 🔹در مصرف نوشیدنی های حاوی کافئین مثل قهوه.چای.نوشابه اعتدال رعایت شود. ‌‌‌ ┅═✿๑🍀🌺🌼🌸๑✿═┅ دایره مشاوره کلانتری ۱۲ مدرس همدان 💢باما همراه باشید:👇 آپارات/ایتا/سروش/تلگرام/شاد/ 💢باما همراه باشید:👇 آموزش همگانی پلیس همدان https://eitaa.com/amoozesh_hamedan