۵۴ انواع و مزاج اون‌ها : صیفی‌جاتی که زرد رنگ هستن موادی به نام بتاکارون دارن که در بدن انسان تبدیل به ویتامین A میشه و برای دید چشم بسیار مفیده( در صورتی که بعد از اون‌ها روغن زیتون خورده بشه. ) صیفی‌جاتی هم که رنگ سبز دارن موادی بنام کلروفیل و اسید فولیک دارن و برای خون‌سازی مفید هستن. 🍆بادمجون: گرم و خشک مصلح:پختن با گوشت بره، روغن گاوی تازه، سرکه، زیره، گلپر، انار و دانه انار 🔹خربزه: گرم و تر مصلح: آب انار ترش، سرکه 🥒خیار بوته‌ای: سرد و تر مصلح: نمک، رازیانه، زنیان، مویز، عسل، زیره، پوست کندن 🔹خیار چنبر:گرم و تر مصلح: مصطکی، انیسون 🔹طالبی: گرم و تر مصلح: آب انار ترش، سرکه 🔹فلفل سبز: گرم و خشک مصلح: صمغ عربی، صندل، گلاب 📝ادامه داره... مجموعه سبک زندگی انسانی @ostad_shojae_yazd