فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: کاهو رسمی: ۱ عدد فیله مرغ: ۴عدد بعد از اینکه پوست نازک روشو گرفتیم در کیسه فریزر یا سلفون میذاریم و با بیفتک کوب روش میزینیم تا پهن و نازک شه طوری که پاره نشه بعد روش (سس خردل و نمکو فلفل سیاه) میزنیم تا طعم دار شه.داخلشم یه دونه(پنیر مدادی)یا ورقه ای میذاریم و مطابق فیلم رول میکنیم.داخل همون کیسه فریزر میپیچیمش و نیم ساعت تو فریزر میذاریم نون تست ۲عدد که(کره آب شده و ۱حبه سیر له شده)رو باهم مخلوط میکنیم و روی نونا میریزیمو بصورت مکعبی برش میدیم و تو فر با دمای ۲۲۰درجه ده دقیقه میذاریم تا کاملا برشته بشن. قسمت1⃣