8.1M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
مواد لازم: شیر: ۳ لیوان خامه: ۲۵۰ میلی لیتر بیسکویت پتی بور: ۱ بسته کرم کارامل: ۱ بسته پودرنسکافه: ۲ قاشق غذاخوری پودرژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری شکر: ۱/۴ لیوان وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری طرز تهیه: شیر، پودرنسکافه و شکر را داخل قابلمه ریخته و هم می زنیم، پودرژلاتین و کرم کارامل را اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم در حدی که شیر گرم‌ بشه و جوش نیاد آنقدر هم می زنیم تا مواد به خوبی حل شود، قابلمه را از روی حرارت برداشته، خامه، بیسکویت پودر شده و وانیل را ریخته و هم می زنیم. مواد مخلوط شده را از صافی رد می کنیم. داخل قالب را با کمی روغن به خوبی چرب می کنیم. مواد صاف شده را داخل قالب ریخته و درون یخچال قرار می دهیم. بعد از گرفتن مواد، دسر را از درون قالب درمی آوریم. روی دسر را با پودرکاکائو و پودرنسکافه تزئین می کنیم.