📝مواد لازم: آرد سبوس دار 2 پیمانه شکر قهوه ای 1 پیمانه شیر تازه گاو 1 پیمانه تخم مرغ محلی 4 عدد روغن زرد یا ارده کنجد 1/2 پیمانه تخم خرفه 2 ق غ هل 1/8 ق چ بکینگ پودر 1 ق غ زعفران دم کرده غلیظ 3 ق غ گلاب 2 ق غ نمک دریا یک هشتم قاشق چایخوری 🔰طرز تهیه : تخم خرفه را در شیر بریزید و هم بزنید. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. قالب دلخواه را با کره چرب و آردپاشی کنید. زعفران را دم کنید. فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. شکر و تخم مرغ و هل را 7 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. روغن زرد و شیری که با تخم خرفه مخلوط کرده اید و زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. سپس مواد خشک الک شده را به تدریج اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. مواد را در قالب ریخته و برای 45 تا 55 دقیقه در فر بپزید. بعد از خنک شدن از قالب خارج و تزیین و سرو کنید. ✅اگر از فر برقی استفاده می کنید مدت زمان پخت بین ۳۰ تا ۳۵ دقیقه می شود 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic