#کیک_خرفه_زعفرانی
📝مواد لازم:
آرد سبوس دار 2 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
شیر تازه گاو 1 پیمانه
تخم مرغ محلی 4 عدد
روغن زرد یا ارده کنجد 1/2 پیمانه
تخم خرفه 2 ق غ
هل 1/8 ق چ
بکینگ پودر 1 ق غ
زعفران دم کرده غلیظ 3 ق غ
گلاب 2 ق غ
نمک دریا یک هشتم قاشق چایخوری
🔰طرز تهیه :
تخم خرفه را در شیر بریزید و هم بزنید.
آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
قالب دلخواه را با کره چرب و آردپاشی کنید.
زعفران را دم کنید.
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.
شکر و تخم مرغ و هل را 7 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن زرد و شیری که با تخم خرفه مخلوط کرده اید و زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
سپس مواد خشک الک شده را به تدریج اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
مواد را در قالب ریخته و برای 45 تا 55 دقیقه در فر بپزید.
بعد از خنک شدن از قالب خارج و تزیین و سرو کنید.
✅اگر از فر برقی استفاده می کنید مدت زمان پخت بین ۳۰ تا ۳۵ دقیقه می شود
🍲کانال پخت و پز اسلامی :
🆔
@pokht_paz_Islamic