#مرجو_خورش(غذای محلی طالقان)
📝مواد لازم:
گوشت گوسفندی: به اندازه نیاز
پیاز: ۲ عدد بزرگ
عدس: یک پیمانه
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
آلو طالقان، بخارا یا برقانی: ده عدد
نمک دریا ، فلفل، زرچوبه، دارچین زعفران
آبغوره به مقدار لازم
طرز تهیه
پیازها رو خلال کنید و با زرچوبه تفت داده تا طلایی شود سپس گوشت را اضافه کنید. وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب را درون آن بریزید و بگذارید تا نیم پز شود.
در این فاصله آلوها و عدسها را بشورید و خیس کنید سیب زمینی را هم خرد نمایید. وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس را به گوشت اضافه نمایید و بگذارید همراه نمک دریا و ادویهها بپزد.
در مرحله اخر آلو و زعفران و آبغوره را اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد. غذا را در ظرف بکشید و پیاز داغ روی آن بریزید
🍲پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
صفحه آشپزی اسلامی ما در اینستاگرام
https://instagram.com/pokht_paz_islamic6773?igshid=6xpvr32i0hbh
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹