#خورشت_حبشی مواد لازم:(برای۴ نفر) 🔸گوشت گوسفندی : ۳۰۰ گرم 🔸لپه:‎ ۱/۲پیمانه 🔸پیاز داغ: ۳ قاشق سوپ خوری 🔸رب انار رقیق: ۱/۲ پیمانه 🔸شیره انگور: ۳-۴ قاشق سوپ خوری 🔸پودر بادام: ۱/۵پیمانه 🔸برگه زردآلو یا قیسی: ۵-۶ عدد 🔸آلو خورشتی: ۵-۶ عدد 🔸کشمش سبز: ۵۰ گرم 🔸ادویه خورشی: به مقدار لازم 🔸نمک دریا و فلفل: به مقدار لازم 🔸کره یا روغن حیوانی: ۵۰ گرم 🔸زعفران دم کرده: ۲ قاشق سوپ خوری طرز تهیه: گوشت را خورشي برش بزنید و لپه را هم در كاسه‌اي با آب خيس كنيد. كره یا روغن حیوانی را آب كرده و گوشت را همراه با پيازداغ در آن تفت داده و خوب هم بزنيد. لپه را به گوشت اضافه كرده و تفت دهيد. وقتي كه آب‌گوشت گرفته شد ادويه خورشي را به مواد اضافه كرده و كمي هم بزنيد. در قابلمه آب بريزيد. آنقدر كه به اندازه يك بند انگشت آب روي مواد باشد. حالا در قابلمه را بسته، صبر كنيد تا گوشت و لپه بپزد. آلوها ( برگه آلو،برگه زردآلو يا قيسي) را شسته و حدود يك ربع خيس كنيد. حدود يك ساعت كه غذا جوشيد، رب انار و شيره انگور را اضافه كنيد. كشمش را پاك كرده و به مدت يك ربع خيس كنيد. بعد از اين مدت بادام پودر شده، آلوها-سیاه و زردآلو- و كشمش را به خورش اضافه كنيد.در اينجا مي‌توانيد نمك دریا، فلفل و زعفران را هم اضافه كنيد تا خورش‌تان مزه‌دار شود. حرارت را كم كنيد و در قابلمه را گذاشته، صبر كنيد تا خورش جا بيفتد.براي سرو غذا سيرداغ و پيازداغ یا پرک بادام تست شده را روي آن ريخته و تزئين كنيد. ✅این خورش را بسته به ذائقه ی خودتان میتوانید ترش، شیرین یا ملس درست کنید. 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic