#خورشت_حبشی
مواد لازم:(برای۴ نفر)
🔸گوشت گوسفندی : ۳۰۰ گرم
🔸لپه: ۱/۲پیمانه
🔸پیاز داغ: ۳ قاشق سوپ خوری
🔸رب انار رقیق: ۱/۲ پیمانه
🔸شیره انگور: ۳-۴ قاشق سوپ خوری
🔸پودر بادام: ۱/۵پیمانه
🔸برگه زردآلو یا قیسی: ۵-۶ عدد
🔸آلو خورشتی: ۵-۶ عدد
🔸کشمش سبز: ۵۰ گرم
🔸ادویه خورشی: به مقدار لازم
🔸نمک دریا و فلفل: به مقدار لازم
🔸کره یا روغن حیوانی: ۵۰ گرم
🔸زعفران دم کرده: ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
گوشت را خورشي برش بزنید و لپه را هم در كاسهاي با آب خيس كنيد. كره یا روغن حیوانی را آب كرده و گوشت را همراه با پيازداغ در آن تفت داده و خوب هم بزنيد.
لپه را به گوشت اضافه كرده و تفت دهيد. وقتي كه آبگوشت گرفته شد ادويه خورشي را به مواد اضافه كرده و كمي هم بزنيد. در قابلمه آب بريزيد. آنقدر كه به اندازه يك بند انگشت آب روي مواد باشد.
حالا در قابلمه را بسته، صبر كنيد تا گوشت و لپه بپزد. آلوها ( برگه آلو،برگه زردآلو يا قيسي) را شسته و حدود يك ربع خيس كنيد.
حدود يك ساعت كه غذا جوشيد، رب انار و شيره انگور را اضافه كنيد. كشمش را پاك كرده و به مدت يك ربع خيس كنيد. بعد از اين مدت بادام پودر شده، آلوها-سیاه و زردآلو- و كشمش را به خورش اضافه كنيد.در اينجا ميتوانيد نمك دریا، فلفل و زعفران را هم اضافه كنيد تا خورشتان مزهدار شود.
حرارت را كم كنيد و در قابلمه را گذاشته، صبر كنيد تا خورش جا بيفتد.براي سرو غذا سيرداغ و پيازداغ یا پرک بادام تست شده را روي آن ريخته و تزئين كنيد.
✅این خورش را بسته به ذائقه ی خودتان میتوانید ترش، شیرین یا ملس درست کنید.
🍲کانال پخت و پز اسلامی :
🆔 @pokht_paz_Islamic