تغذیه برای بیماری دیابت سوپ گیاهی باقلا 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: باقلا نیم پز شده ۱ پیمانه/هویج خرد شده ۲عدد/سیب زمینی خرد شده ۱عدد/پیاز ۱عدد/آرد ذرت ۳ قاشق غذاخوری/جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه/آب خروس محلی یا آب ۴ پیمانه/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و داخل قابلمه‌ای، روی حرارت قرار دهید. هویج، سیب زمینی خرد شده و باقلای نیم پز شده را به قابلمه اضافه کنید. سپس آب خروس را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید. آرد را با کمی از آب سوپ مخلوط کنید. سپس داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. سپس جعفری خرد شده را اضافه کنید. بعد از این که سوپ جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.  : برای اثرگذاری باقالا ، حتما با پوست بیرونی مصرف شود 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹