🍎طرز تهیه شربت سیب با عسل: 🍸برای تهیه‌ی شربت سیب ابتدا، سیب‌ها را تکه تکه کنید و درون مخلوط کن بریزید. سپس عسل و آبلیمو تازه و عرق بهار نارنج یا گلاب را بـه آن‌ها اضافه کنید. باید عسل را از قبل در دمای محیط نگه داری کنید کـه بـه آسانی با مواد مخلوط شود. 🍋 ترکیب آب لیموترش و عسل بـه سیب از اکسیده شدن و سیاه شدن آن پیشگیری می‌کند. 😍این نوشیدنی بسیار مفرح بوده و بـه دلیل داشتن عرق بهار نارنج توصیه می‌شود کـه قبل از خواب مصرف شود زیرا باعث آرامش اعصاب می‌شود. 🍎 طبع شربت سیب گرم و تر است. شربت سیب بیشتر برای طبایع سرد و خشک توصیه می‌شود، طبایع گرم در مصرف آن دقت نموده و حتماً آن را با مصلحاتش مصرف کنند. مصلحات شربت سیب: با توجه به طبع گرم شربت سیب، توصیه می‌شود که طبایع گرم آن را با مصلحاتش که شامل عرق کیالک و عرق برگ بید می‌شود مصرف کنند تا کمی متعادل شود. 🔺افراد دیابتی هم احتیاط کنند. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 🛒لینک کانال فروشگاه ارگانیک ما در ایتا https://eitaa.com/joinchat/4257480750C9fa196ab6f رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹