. برای مواد داخل شکمش ،پیاز رو سرخ کردم ،زردچوبه زدم ،بعد گردو خرد شده ،زرشک و کشمش اضافه کردم و بعد چند دقیقه خاموش کردم ، . بلدرچینها رو خوب شستم ،مواد رو داخل شکمشون ریختم ،با نخ بستم که موقع پخت باز نشه ،زعفرون زدم و با مخلوط کره و روغن سرخ کردم دو طرفشون رو ، . حالا برای سس،پیاز رنده شده رو تفت دادم زردچوبه زدم سرخ شد یک و نیم ق رب اضافه کردم سرخ که شد ،دو لیوان اب افزودم و بلدرچینها رو چیدم و گذاشتم یک و نیم ساعت با حرارت کم بپزه ،اواسط پخت چندتا آلو هم اضافه کردم . میتونید بعد از اینکه مواد رو‌ریختین داخل شکم بلدر چینها اونا رو بزارین تو ظرف مخصوص فر و یکی دوساعت تو فر باشن. 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic