🍪 📝مواد لازم: زرده تخم مرغ محلی ۳عدد شکر سرخ دو ق غ مغز گردوریزشده. ۱۰۰ گرم پودر هل. نوک ق غ آب لیمو چند قطره پودر پسته برای تزیین روش طرز تهیه: زرده تخم مرغ رل به مدت یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید، اینکار به کم شدن بوی تخم مرغ کمک خواهد کرد، سپس پودر شکر را افزوده و حدود پنج دقیقه باز هم بزنید تا مخلوطی کرم رنگ و کشدار بدست آورید. گردوهای نگینی را افزوده وبا لیسک مخلوط کنید. کمی از مواد را با کمک از دو قاشق برداشته وبه صورت گنبدی با فاصله بر روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده ،ریخته ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۵۰ درجه و به مدت ۱۵دقیقه پخته شود، پس از سرد شدن با پودر پسته تزیین و سرو کنید. 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic