📝مواد لازم برای 6 نفر: زردک 2 عدد برگ چغندر ۱۵۰ گرم پیاز 2 عدد متوسط تره ۲۰۰ گرم سیر 2 حبه سیب زمینی ۲ عدد متوسط روغن زیتون به میزان لازم آب بوقلمون مانند آب مرغ تهیه شود2 لیتر نمک دریا به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه: زردک را تمیز بشویید، پوست آن را جدا کنید و آن را خرد کنید.برگ چغندر را تمیز بشویید و آن را خرد کنید.پوست پیاز و سیرها را جدا کنید و آن ها را خرد کنید.سر و ته تره را جدا کنید، آن ها را به قطعات ۱ سانتی متری خرد کنید و در آب سرد بشویید.سیب زمینی ها را تمیز بشویید، پوست آن ها را جدا کنید و آن ها را به قطعات ۱ سانتی متری خرد کنید. در قابلمه ای بزرگ روی حرارت بالا، 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و سبزیجات خرد شده شامل زردک، برگ چغندر، پیاز، تره و سیر را برای حدود 10 دقیقه در آن با درب نیمه باز تفت دهید، تا هویج نرم، و پیاز و تره طلایی شوند. آب بوقلمون را به سبزی ها اضافه کنید (کمی از آ ن را نگه دارید، تا در صورت لزوم به سوپ اضافه کنید). سیب زمینی را اضافه کنید و سوپ را هم بزنید و بگذارید تا بجوش آید. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا برای ۱۵ دقیقه با درب بسته بپزد. قابلمه را از روی حرارت بردارید، بر روی آن نمک و فلفل بپاشید. در صورت تمایل آن را در غذا ساز بریزید و بزنید تا یکدست شود. ❗️نکات: ✅میتوانید جعفری رو جایگزین برگ چغندر کنید. ✅میتوانید از برگ چغندر خشک استفاده کنید. ✅بال و گردن بوقلمون را با پیاز فلفل و زرچوبه بپزید و ابش را در سوپ بریزید. 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic