#سوپ_تره_وبرگ_چغندر
📝مواد لازم برای 6 نفر:
زردک 2 عدد
برگ چغندر ۱۵۰ گرم
پیاز 2 عدد متوسط
تره ۲۰۰ گرم
سیر 2 حبه
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
روغن زیتون به میزان لازم
آب بوقلمون مانند آب مرغ تهیه شود2 لیتر
نمک دریا به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
زردک را تمیز بشویید، پوست آن را جدا کنید و آن را خرد کنید.برگ چغندر را تمیز بشویید و آن را خرد کنید.پوست پیاز و سیرها را جدا کنید و آن ها را خرد کنید.سر و ته تره را جدا کنید، آن ها را به قطعات ۱ سانتی متری خرد کنید و در آب سرد بشویید.سیب زمینی ها را تمیز بشویید، پوست آن ها را جدا کنید و آن ها را به قطعات ۱ سانتی متری خرد کنید.
در قابلمه ای بزرگ روی حرارت بالا، 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و سبزیجات خرد شده شامل زردک، برگ چغندر، پیاز، تره و سیر را برای حدود 10 دقیقه در آن با درب نیمه باز تفت دهید، تا هویج نرم، و پیاز و تره طلایی شوند.
آب بوقلمون را به سبزی ها اضافه کنید (کمی از آ ن را نگه دارید، تا در صورت لزوم به سوپ اضافه کنید). سیب زمینی را اضافه کنید و سوپ را هم بزنید و بگذارید تا بجوش آید. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا برای ۱۵ دقیقه با درب بسته بپزد.
قابلمه را از روی حرارت بردارید، بر روی آن نمک و فلفل بپاشید. در صورت تمایل آن را در غذا ساز بریزید و بزنید تا یکدست شود.
❗️نکات:
✅میتوانید جعفری رو جایگزین برگ چغندر کنید.
✅میتوانید از برگ چغندر خشک استفاده کنید.
✅بال و گردن بوقلمون را با پیاز فلفل و زرچوبه بپزید و ابش را در سوپ بریزید.
🍲کانال پخت و پز اسلامی :
🆔
@pokht_paz_Islamic