🍗
#_غاز_شکم_پر_ناردونی_محلی
🌺
#مواد_لازم
🍃👈غاز ۱ عدد
🍀👈تخم انار ۱ لیوان
🌱👈 چوچاق یک بسته
☘👈 سبزی محلی یک بسته
🍃👈غوره نصف لیوان
🍀👈پیاز ۱ عدد
🍃👈آلو جنگلی ۱ لیوان
🍀👈رب انار ۱ قاشق غذاخوری
🍃👈رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
🍀👈نمک و روغن و ادویه به میزان لازم
🌺
#_طرز_تهیه👇
ابتدا غاز رو با نمک و ادویه مزه دار میکنیم میزاریم دو ساعت تو یخچال تا خوب مزه بگیره .
بعد درون روغن داغ خوب سرخش میکنیم .
برای تهیه مواد تو شکم غاز .. پیاز خرد کرده و تفت میدیم آلو و تخم انار و غوره و چوچاق و سبزی محلی رو هم اضافه کرده و با هم خوب تفت میدیم و رب انار و گوجه میزنیم و بعد مواد رو درون شکم غاز میریزیم . درون قابلمه کمی روغن و دو لیوان آب ریخته و غاز رو میزاریم فقط طوری بزارید تا موادبیرون نریزه. حدود ۲ تا ۳ ساعت با حرارت ملایم میزاریم تا خوب پخته بشه.👌😋
🌺
#_آشپزی_راه_روشن♨
🌿
🌾
🌺🍂
@raheroshan_khamenei
💐🌾🍀🌼🌷🍃