🍗 🌺 🍃👈غاز ۱ عدد 🍀👈تخم انار ۱ لیوان 🌱👈 چوچاق یک بسته ☘👈 سبزی محلی یک بسته 🍃👈غوره نصف لیوان 🍀👈پیاز ۱ عدد 🍃👈آلو جنگلی ۱ لیوان 🍀👈رب انار ۱ قاشق غذاخوری 🍃👈رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری 🍀👈نمک و روغن و ادویه به میزان لازم 🌺 👇 ابتدا غاز رو با نمک و ادویه مزه دار میکنیم میزاریم دو ساعت تو یخچال تا خوب مزه بگیره . بعد درون روغن داغ خوب سرخش میکنیم . برای تهیه مواد تو شکم غاز .. پیاز خرد کرده و تفت میدیم آلو و تخم انار و غوره و چوچاق و سبزی محلی رو هم اضافه کرده و با هم خوب تفت میدیم و رب انار و گوجه میزنیم و بعد مواد رو درون شکم غاز میریزیم . درون قابلمه کمی روغن و دو لیوان آب ریخته و غاز رو میزاریم فقط طوری بزارید تا موادبیرون نریزه. حدود ۲ تا ۳ ساعت با حرارت ملایم میزاریم تا خوب پخته بشه.👌😋 🌺 ♨ 🌿 🌾 🌺🍂 @raheroshan_khamenei 💐🌾🍀🌼🌷🍃