🌺اگه دنبال یه افطاری نیم ساعته ،خوشمزه ومقوی هستی.🌺موادلازم:🪴آب۵لیوان🪴نشاسته گل(گندم)۵قاشق غذاخوری🪴گلاب نصف لیوان 🪴زعفران دم کرده 🪴خلال بادوم وپودرهل در صورت دلخواه 🪴شکر ۱لیوان اگه شیرینتر دوست دارید بیشتر بزنید . 🌺منظورم از لیوان،لیوان فرانسوی دسته دار.🌺طرز تهیه:در دوبرگ ویدئو گفتم لطفا ورق بزنید سوالی بود کامنت بذارید پاسخ میدم .🌺ابتدا ۴ لیوان آب رو میذاریم جوش بیاد،نشاسته رو با یک لیوان آب سرد مخلوط میکنیم بعد به ۴لیوان در حال جوش آروم آروماضافه میکنیم.حرارت ملایم باشه مدام هم میزنیم تا نشاسته کمی بجوشه ومزه خامی اون بره.بعد زعفران وهل ،گلابی که خلال بادوم داخلش ریختیم خیس خورده رو اضافه مدام هم میزنیم تا به غلظت ایده آل برسه.🌺نکات:🪴ماقوت یزدی شفاف مثل ژله ،اما خیلی سفت نیست.🪴کمی شل بردارید چون خودبخود سفت میشه.🪴حتما نشاسته رو اضافه کردید. کمی بجوشه تا خامی نشاسته از بین بره
@ranggarang