📌غذاهاي محلي استان اصفهان
نام غذا:
#آش_كدو_حلوايي
🔰 مواد لازم:
✔️ كدو حلوايي پوست گرفته: نيم كيلو
✔️ پياز متوسط: يك عدد
✔️ سبزي آش: يك كيلو
✔️ لوبيا سفيد، عدس، بلغور گندم، ماش و نخود: از هر كدام نصف پيمانه
✔️ روغن زرد محلي: دو قاشق غذاخوري
✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥣 ابتدا پياز و كدوي خرد شده را با روغن تفت داده و سپس مقداري آب اضافه كرده و مي گذاريم بجوشد.
🥣 سبزي، حبوبات نيم پز شده وعدس را افزوده و پس از پخت كامل، بلغور را اضافه مي كنيم و مي گذاريم با حرارت ملايم كاملاً پخته و جا بيفتد.
🔰 نظر متخصصين تغذيه:
🟧 كدو اثر ملين و مدر داشته و به رفع يبوست و سوء هاضمه كمك مي كند. حاوي ويتامين A مي باشد كه براي رشد و نمو و تقويت سيستم ايمني سودمند است.
🟧 حبوبات موجود در اين غذا حاوي فيتواستروژن ها مي باشند كه ممكن است در كاهش عوارض يائسگي مفيد باشند.
🟧 البته بانواني كه سابقه خانوادگي سرطان پستان دارند، بايد دريافت استروژن خود را كنترل كنند.
🟧 فيبر موجود در حبوبات، در كنترل بيماري هاي قلبي و نيز چربي خون مؤثر است.
✍️ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐
ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️
t.me/ravazadeh
📸
lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️
eitaa.com/ravazadeh
🆔
splus.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#آشپزی #آش #کدو_حلوایی #سرطان #چربی_خون