📌غذاهاي محلي استان بوشهر نام غذا: 🔰مواد لازم: ✔️ پیاز متوسط: دو عدد ✔️ سیر: ده حبه ✔️ سیب ترشی متوسط: چهار عدد ✔️ روغن زرد محلی: پنج قاشق غذاخوری ✔️ رب میوه نسترن: یک قاشق غذاخوری ✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم 🔰 روش طبخ: 🍳 ابتدا پیاز را خرد کرده و با روغن زرد تفت می دهیم. 🍳 سیرها را کوبیده و به آن اضافه می کنیم. سیب ترشی را پخته، پوست گرفته و له می کنیم و همراه با رب نسترن، زردچوبه، ادویه و نمک به پیاز اضافه نموده و می گذاریم تا کاملاً بپزد. اين غذا با نان مصرف مي شود. 🔰 نظر متخصصين تغذيه: 🟨 اين غذا حاوي ٥٠٧ كالري انرژي، ١٤ گرم پروتئين، ١/١ ميلي گرم روي، ٧/١ ميلي گرم ويتامين A، ٢/٧ ميلي گرم آهن، ١٥٢/٧ ميلي گرم كلسيم و ٤٩/٥ ميلي گرم اسيد فوليك مي باشد. ✍ منبع: كتاب خوراك هاي بومي ايران •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•        🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده ➡️ t.me/ravazadeh 📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir ✴️ eitaa.com/ravazadeh 🆔 splus.ir/ravazadeh