📌 کیفیت نشاندن و پرورش و تناسب پیوند آن – بخش دوم 🌳 شاخه های پای ریشه و همچنین شاخه های تازه درخت آلو را بنشانند نیکو بگیرد. 🌳 اگر کسی شاخه های تازه را به اندازه های کف دست یا انگشت کند و مانند آنکه تخم بپاشند در زمینی که خوب بیل زده باشند بکارند، شاخه ها میرویند و از هر کدام درختی بر میاید چون خواهند پیوند کنند در سالیکه شاخه از زمین بر آید با لوله پیوند میتوان کرد؛به انواع آلو یا زردالو یا گیلاس و زغال اخته و … 🌳 چون بدین وجه پیوند کردند در سال آینده میتوان به مکانهای دیگر انتقال داد، در سمنان نوعی آلو هست که آونگ میکنند و شیرین و لذیذ است و بسیار سودمند و در قزوین و ابرقو نیز آلویی هست که آونگ میکنند و آلوچه زرد گیلان هم بسیار بزرگ و شیرین و لذیدست. 🌳 در بخارا آلو را پوست باز کرده و خشک میکنند و بسیار خوبست و بهتر آنست که در آفتاب نیم خشک و در سایه تمام خشک کنند و آنچه خاصیت بهتر دارد از آلو یا مویز یا جوزقند و…آنست که در سایه خشک شده باشد 📙 منبع: آثار و احیاء فضل الله همدانی ص۱۹. 🎯 برگرفته از: 🌐 hamiyanekeshavarzi.ir ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh