#مهارتهای_ارتباط ١
✳ *ضرورت آگاهی*
🔸 ما ناگزیر از روابط انسانی هستیم و برای این روابط انسانی سالم نیاز به آموختن داریم و این در حالی است که در عصری زندگی میکنیم که امکان آموزش فراهم است و همه چیز قابلیت آموزش را دارد. باید آموزش گرفت تا بتوان خوب زندگی کرد. بسیاری از مشکلات زندگی به جهت جهالت ماست و بعد از آگاهی درمییابیم که انجام آن امر تا چه اندازه آسان و به راحتی قابل اجرا بوده و به سهولت میشده از آن گردنه عبور کرد. مشکل اصلی انسان جهل اوست، باید آگاه شود تا از مشکلات عبور کند.
📗 در دعای ابوحمزه ثمالی به خدای سبحان عرض میکنیم:
🔆 «لَا تَرُدَّنِي بِجَهْلِي»؛ «خدایا به دلیل جهالتم مرا مردود مکن»
💠 با این درخواست معلوم است جهالت، مُهر مردودیت بر انسان بار میکند. هر نوع نا آگاهی سبب میشود تا فرد از مقبولیت نزد حضرت حق دور گردد و مردود شود.
✳ *مهارتهای ارتباط*
💠 روابط انسانی و آموزش صحیح این رابطهها از امور مهمی است که باید آموزش بگیریم و به یافتههای قدیم خود اکتفا نکنیم.
💠 گاهی رابطههای انسانی امری قهری و طبیعی است و در ظاهر نیازی به آموختن ندارد، مانند رابطه مادر و فرزند، اما کیفیت همین رابطهها نیز قابلیت ارتقا دارد. رابطه مادر و فرزند به طور طبیعی در نهاد هر دو وجود دارد اما گاه به دلیل بسیاری از بیتوجهیها و جهالتها در گذر زمان رو به ضعف و فتور و نقص میرود و گاه تا مرز خاموش شدن و از بین رفتن رابطهها به پیش میرود.
💢 مباحث مهارتهای ارتباطات بر آن است که در محضر قرآن و عترت آموزش بگیریم که *ارتباط سالم چه ارتباطی است و ارتباطات سالم چگونه ارتقا پیدا میکند و موانع سلامت ارتباط چیست.*
📚 « استاد زهره بروجردی»
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
🆔
@sabkezendegikareemane
💐
s.hoseini