این نمک را هیچ وقت مصرف نکنید، توصیه های یک پزشک درباره مشخصات یک نمک خوب! ▫️زهرا شریعت پناهی، دانشیار علوم تغذیه: هنگام خرید نمک طعام، حتما محصول یددار تصفیه شده را خریداری کنید و هنگام طبخ غذا نمک را در مرحله نهایی به غذا اضافه کنید. ▫️نمک دریا دارای میزان کافی ید برا تامین نیاز روزانه افراد نیست، نمک دارای انواع ناخالصی های نامحلول نظیر گچ، سرب، جیوه، آرسینک و کادمیوم است که باعث ایجاد سرطان، کم خونی، آسیب پوستی، آسیب به استخوان ها، کبد، کلیه و طحال می‌شود. ▫️توجه به عبارت یددار تصفیه شده بر روی بسته بندی، تاریخ تولید و انقضا، پروانه ساخت، علامت استاندارد، میزان خلوص نمک (حداقل 99.2 درصد) را هنگام خرید نمک توصیه کرد. @safiranesalamat_kashan