#به_دانه
🔖خواص دانه کوچک قهوه ای بی سر و صدا
🔹در سرفهی خشک، در تحریک دائم حلق و حنجره، در خشکی حنجره و گلو به دنبال عفونتهای تنفسی، گریه کردن، جیغ زدن، آواز خواندن و ... لعاب این دانههای کوچک قهوهای بیسر و صدا و بیعارضه تمامی لعاب حیرت انگیز خود را هدیه میدهند تا خشکی و تحریک پذیری با رطوبت بخشی لین لعاب از بین برود!
1️⃣یک قاشق مرباخوری سر پر از دانه
#به که شیرین بوده است در لیوان بریزید و آب جوش اضافه کنید و یک حبه کوچک قند هم داخل آن بیندازید.
2️⃣روی لیوان را با نعلبکیهای قدیمی که این روزها کمتر مورد استفاده قرار میگیرند بپوشانید و اجازه دهید نیم ساعتی بماند.
3️⃣بعد به تدریج هر ساعت قاشقی از لعاب را میل کنید یا به دلبندتان که سرفه خشک دارد بدهید.
4️⃣این یک قاشق مرباخوری از دانه
#به یک بار دیگر هم به این ترتیب قابل استفاده است یعنی لعاب آن که تمام شد، مجدد آب جوش اضافه کنید.
✅ فصل "به" است، یادتان باشد هر "به" شیرینی را هستههایش نیز شفا بخش است!
🌸اما در پوست و زیبایی نیز پر فایده است، چند قاشقی از لعاب به دانه با کمی گلاب روی پوست شما اثری همچون لیفتینگ دارد، اگر مداومت کنید بعد ۶ یا ۷ ماه تاثیرات شگرف آن را حس میکنید.
🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایرانی)
🆔
@salaamatkadeh ✔️