💥علل ایجاد
#سرطان_گوارش
1ـ غذاهای مانده
2ـ غذای کپکی یا مربّای کپکی یا نان کپکی یا ...
3ـ موادّ غذائی پُرچرب مانند: خامه، سرشیر، کیک خامهای...
4ـ غذاهای پُرکالری، فستفودها (سوسیس، کالباس، همبرگر)، کلّهپاچه، پیتزا
5ـ وجود رنگدانههای مصنوعی مانند: پُفَکهندی، پُفک، چیتوز، اسمارتیز، مَزمَز، چیپس، دلستر
6ـ نوشابههای گازدار، آبمیوههای شیمیائی
7ـ غذاهای سرخشده (باعث افزایش سرطان گوارش میشود)
8ـ غذاهای سوخته (مانند سوختۀ نان، کوکوی سوخته ...) و مایعات سوخته (مانند شیر، ربّ ...)
9ـ سموم شیمیائی و میوهجات غیراُرگانیک و سبزیجات غیراُرگانیک
10ـ مصرف بیرویّۀ سموم شیمیائی، آفت کُشهای شیمیائی و حشره کُشها ... (که بمقدار 100 تُن در سال در ایران مصرف میشود)
11ـ زیادهروی در مصرفگوشت (مخصوصاً گوشتگاو)، مصرف گوشتهایحرام (سگ، خوک، سگماهی، کوسه ...)، خوردن میته، خوردن بیضۀ سگدریایی، خوردن بیضۀ گوسفند، روغنهای فاسد، خوردن ماهیدودی، خوردن گوشتمنجمد چندین ماه، خوردن گوشت مصنوعی از نفت، گوشت در آفتاب خشکشده
12ـ مصرف دخانیاتو الکل
13ـ خوردنو آشامیدن در ظروف سُربی، پلاستیکی، تفلونی، آلومینیومی
14ـ مصرف زیاد نمک، غذاهای پُرنمک و شور و تنقّلات شور مانند: آجیلشور، تخمهشور، خیارشور، سالاد زمستانی که با آب گوجه فرنگی و نمک زیاد تهیّهشده؛ لذا گوئیم: نمک پنهان در اینموارد، باعث مصرف نمک بیشاز 15گرم در شبانهروز میشودو حال اینکه مصرف نمک در شبانهروز احتیاطاً 4 تا 5 گرم است [مصرف نمک زیاد باعث تخریب مخاط معده شده و این تخریب یکی از علل ایجاد سرطان معده است]
•┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
@salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•