♻️دکتردرویشی ♡♡تقدیمتان می نماید♡♡ عمومی در (پاییز و زمستان) 🔹 نگه داشتن به شکل گذاشتن کلاه و بستن سر، مخصوصاً موقع خواب. پوشیدن لباس پوشیده ولو که احساس سردی نکنید، چرا که مضر است و باید بدن را از آن دور کرد. انجام عام به عنوان اقدامی پیشگیرانه در نیمه دوم ماه های قمری در فصل پاییز. (اصولاً در محدوده زمانی روزهای هفدهم هر ماه قمری تا بیست و هفتم هر ماه، انجام حجامت بهتر است.) اجتناب از خوردن غذاهای با ، خصوصاً در وعده شام. اجتناب از خوردن خوراکی های با طبع سرد، در مهمانی های شبانه و شب نشینی ها و استفاده از خشکبار گرم به جای هرگونه پذیرایی و تنقلات. 🔹اجتناب از خوردن هندوانه که دارای طبع سرد و تر هست و مخصوص این فصول نمی باشد. (نارنگی، پرتقال و انار را می توانید در صورتیکه که شیرین هستند میل کنید) خوردن انواع آش های سنتی مناسب فصل سرما. استفاده فراوان از چای های و . خوردن همراه برنج (هنگامی که در وعده غذایی برنج نیز باشد). ستفاده بیشتر از نور ، در ساعات محدودی که امکان استفاده از نور خورشید هست. ✅پرهیزات غذایی در فصل پاییز 🚫 در فصل پاییز باید از مصرف مواد پرهیز کرد : 🔺 ادویه‌های تند و تیز 🔺 ترشی‌ها 🔺 سرخ کردنی‌ها 🔺 بادمجان 🔺 عدس 🔺 قارچ 🔺 پنیر، ماست ترش، دوغ 🔺 سس‌ها 🔺 غذاهای مانده و گوشت نمک سود 🔺 چای پررنگ 🔺 یخ 🔺 شوری زیاد 🔺 چیپس 🔺 پفک وامثال آنها و..... ✅ توصیه‌های غذایی در فصل پاییز 🟢درفصل پاییز باید از خوردنی‌ها و نوشیدنی‌های مایل به و میل کرد، مانند : 🔸 گوشت گوسفند 🔸 مویز،کشمش 🔸انجیر 🔸کره طبیعی 🔸انگور و شیره انگور 🔸 سیب، گلابی،زردک، شلغم، زیتون،انار شیرین، رطب(در حد کم)، عسل، شربت عسل 🔸 مغز خشکبار خصوصاً بادام درختی( یا شیر بادام که بسیار مناسب این فصل است). حکیم طب سنتی هزاره سوم وروانشناس مهارتي کاربردی مدرس شهیرملی مشاوره‌ تلفنی09141510039ساعت21تا23شب