🔰دستورات تغذیه گروه‌های خاص قسمت چهارم... 🔵تغذیه در دوران میانسالی و پیری: 🔹مزاج سن میانسالی سردوخشک است؛ بنابراین باید از غذاهای گرم‌وتر بیشتر استفاده کنند‌. مزاج افراد پیر مختلف می‌‌باشد. اگر علائم سردی و خشکی غالب بود، تغذیه و بقیه تدابیر آن‌ها گرم‌وتر باشد و اگر فرد علائم سردی و تری داشته باشد، تدابیر گرم‌وخشک استفاده شود. 🔹کاهش حجم و افزایش دفعات غذا خوردن و پرهیز از غذاهای بلغم‌زا توصیه می‌شود. غذاهایی مانند شیر و عسل، زرده تخم‌مرغ نیم‌برشت، جوجه خروس، آبگوشت، حلیم گندم، نان خوب پخته شده با میزان نمک متوسط. مصرف کاهو با ادویه‌جات خوشبو، چغندر، تره، انگور و مویز با مغز گردو و بادام برای این افراد مناسب است. 🔹برای جلوگیری از یبوست، خورشت مرغ با کلم، چغندر، سوپ جو، ماءالعسل، انجیر تازه و انجیر خیسانده در زمستان توصیه می‌‌شود. از غذاهای ترش مخصوصا سرکه خودداری کنند و از گرسنه خوابیدن بپرهیزند. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim