🔰
غذاهای مفید و مضر برای انواع مزاجها
مزاجهای گرم وخشک مستعد ابتلا به سوء مزاج صفرا یا گرم و خشک هستند.
⛔️
پرهیزات گوشت و غذاها:
گوشت پرندگان کوچک (هر قدر کوچکتر وسریعتر، گرمتر و خشکتر )، تخممرغ (سفت یا نیمرو شده)، میگو، شتر و شترمرغ چون غذای غلیظ هستند، فسنجان شیرین، غذای چرب، غذای سرخ شده
⛔️
پرهیزات سبزیجات:
فلفل سبز و قرمز، سیر، پیاز، جعفری، تره، شاهی، شوید، کرفس، مرزه، ترخون
⛔️
پرهیزات دمنوشها:
پونه، نعناء، کاکوتی، چای کوهی، اسطوخودوس، سنبلالطیب، بهار نارنج.
⛔️
پرهیزات آجیل و میوهها:
خرما، نارگیل، مویز، کشمش، انجیر، گردو، فندق، روغن آفتابگردان
⛔️
پرهیزات ادویهها:
غالب ادویهها گرم و خشک هستند؛ مواردی مثل: دارچین، میخک، رازیانه، زنجبیل، فلفل، زعفران، خردل
✅
توصیهها
غذاها و میوههای سردوتر:
خورش آلو، کدو، ریواس، سوپ جو، اسفناج، ماهی، ترش مزههای طبیعی مثل: نارنج/ تمرهندی/ غوره، مرکبات، لیموشیرین، پرتقال، انار، زرشک، خیار، فالوده خیار یا هندوانه که مفید برای صاحبان مزاج گرم و خشک است.
⚠️افراد دارای سوءمزاج، "پرهیزات جدی" برایشان مطرح میشود و غذاهای مضر باید با مصلحات خورده شوند.
#مزاج_گرم_و_خشک
#توصیههای_غذایی
#پرهیزات_غذایی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠
@Sedayehakim