🔰غذاهای مفید و مضر برای انواع مزاج‌ها مزاج‌های گرم وخشک مستعد ابتلا به سوء مزاج صفرا یا گرم و خشک هستند. ⛔️پرهیزات گوشت و غذاها: گوشت پرندگان کوچک (هر قدر کوچکتر وسریع‌تر، گرم‌تر و خشک‌تر )، تخم‌مرغ (سفت یا نیمرو شده)، میگو، شتر و شترمرغ چون غذای غلیظ هستند، فسنجان شیرین، غذای چرب، غذای سرخ شده ⛔️پرهیزات سبزیجات: فلفل سبز و قرمز، سیر، پیاز، جعفری، تره، شاهی، شوید، کرفس، مرزه، ترخون ⛔️پرهیزات دمنوش‌ها: پونه، نعناء، کاکوتی، چای کوهی، اسطوخودوس، سنبل‌الطیب، بهار نارنج. ⛔️پرهیزات آجیل و میوه‌ها: خرما، نارگیل، مویز، کشمش، انجیر، گردو، فندق، روغن آفتابگردان ⛔️پرهیزات ادویه‌ها: غالب ادویه‌ها گرم و خشک هستند؛ مواردی مثل: دارچین، میخک، رازیانه، زنجبیل، فلفل، زعفران، خردل ✅توصیه‌ها غذاها و میوه‌های سردوتر: خورش آلو، کدو، ریواس، سوپ جو، اسفناج، ماهی، ترش مزه‌های طبیعی مثل: نارنج/ تمرهندی/ غوره، مرکبات، لیموشیرین، پرتقال، انار، زرشک، خیار، فالوده خیار یا هندوانه که مفید برای صاحبان مزاج گرم و خشک است. ⚠️افراد دارای سوءمزاج، "پرهیزات جدی" برایشان مطرح می‌شود و غذاهای مضر باید با مصلحات خورده شوند. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim