🔴نحوه‌ی مصرف و میزان مصرف کنگر فرنگی 🍄پختن میوه‌ی آن و مصرف بخش‌های نرم و گوشتی آن. ۲_۱۰ گرم برگ آرتیشو را در ۴ لیوان آب دم کرده و صبح و ظهر و شب قبل از غذا ۲ استکان با کمی شکر یا عسل شیرین شود و میل شود. 🍄دمنوش کنگر فرنگی یا آرتیشو: ۱۰ تا ۱۵ گرم برگ خشک یا ۲۰ تا ۴۰ گرم برگ تازه‌ی آن در یک قوری آب جوش دم شود و بعد بیست دقیقه صاف کرده و هر روز یک تا دو استکان میل شود. ⬅️ در کاهش میزان اوره‌ی خون تاثیر دارد. 🍄برای درمان مشکلات کبدی، کلیوی، کلسترول بالا، سوءهاضمه: ۳۰ تا ۴۰ گرم برگ خشک کنگر فرنگی را در یک لیتر آب جوش ریخته و ده دقیقه دم بکشد و روزی یک تا سه فنجان، بیست دقیقه قبل از غذا میل شود. 👈🏻می‌توانید از کپسول‌های حاوی صد میلی گرم عصاره‌ی خشک آن روزی سه عدد در سه وعده قبل از غذا میل کنید. 📚منبع: تدریس ارزشمند استاد علی یوسفی دوره ی متوسطه، اندیشکده خانواده و سبک زندگی صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim