🔵جوارش چیست؟ 🌀جوارش معرب گوارش ترکیبی شیرین، خوشبو، خوش طعم و لذیذ است که خاصیت هضم کنندگی و قطعه قطعه کردن اخلاط را دارد و گرم کننده و لطیف می‌باشد. 🌀جوارش‌ها نباید زیاد پودر شوند تا در معده توقف داشته باشند؛ حرارت آتش هم نباید به آن‌ها برسد. در فصل زمستان با ۳ برابر عسل و در فصل تابستان با ۲ برابر عسل مخلوط می‌شوند. 🌀در ظروف طلا، نقره، قلع، چینی و یا شیشه‌ای باید نگهداری شوند؛ ظرف نباید پر شود (قسمت بالایی ظرف باید خالی باشد) تا فضا برای خروج بخارات باشد. 🌀قوت جوارشان تا ۳ سال است و زمان عمل‌آوری هم یک ماه تا ۴۰ روز است. مدت زمان استفاده هم حداقل یک ماه تا ۴۰ روز است. 🌀ادویه‌ها در هاون سنگی جداگانه کوبیده می‌شوند. ادویه‌های برنجی در هاون برنجی یا آهنی کوبیده می‌شوند. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره پیشرفته علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim