😖خواص طعم تلخ
🫒تلخیها خاصیت غذایی ندارند. حرارت معتدلی ایجاد میکنند که از شوریها بیشتر است.
🫒تلخیها، ضرر غذای شیرین را رفع کرده و به دفع بلغم کمک مینمایند.
🫒منع تعفن از سایر افعال تلخیهاست. به عنوان نمونه میتوان از زیتون نام برد که دارای طعم تلخی همراه با گسی است.
📚منبع: دانستنیهای تغذیه در طب سنتی ایرانی
#طعم_تلخ#خواص_طعم_تلخ#خاصیت_غذایی#حرارت_معتدل#شوریها#تلخیها#دفع_بلغم#منع_تعفن#زیتون
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim