💢اصطلاحاتی که در کافه‌ها استفاده می‌شود را بدانید: 🔹‌‏۱. اسموتی : نوشیدنی غلیظ از میوه‌های مختلف ‏ 🔹۲. کوکتل : آب‌ میوه و آب‌ گازدار (سودا) ‏ 🔹۳. آفوگاتو : قهوه داغ روی بستنی 🔹۴. دتاکس : میوه‌ای که در آب نگهداری شده ‏ 🔹۵- پانچ : آب‌میوه گازدار و میوه ‏ 🔹۶. شیک : بستنی و شیر و خامه ‏ 🔹۷. فراپه : قهوه، شکر، آب با قالب‌های یخ 🔹۸. کرپ : موز، شکلات داخلِ نان نازک سرخ شده ‏ 🔹۹. پنینی : ساندویچ گریل مرغ یا گوشت ‏ 🔹۱۰. آلفردو : پاستا و سُس آلفرد (درست شده از کره و خامه) 🔹۱۱. کاربونا : پاستا رشته نواری همراه گوشت یا مرغ ‏ 🔹۱۲. آمریکانو : آب و اسپرسو ‏ 🔹۱۳. لاته : اسپرسو، کف شیر، شیر جوشیده 🔹۱۴. موکا : خامه، شیر جوشیده، پودرشکلات، اسپرسو ‏ 🔹۱۵. کاپوچینو : اسپرسو، شیر جوشیده، کف شیر ‏ 🔹۱۶. اسپرسو : نوعی درست کردن قهوه با فشار زیاد آب جوش 🌼صـ❦ـــدای خــ☀ــانواده ، صدای آرامش 🏡 @sedayekhanevade 🏡