💢
۴ ویژگی گوشت سالم؛ لزوم استفاده از دستکش هنگام تکه تکه کردن گوشت قربانی
رئیس اورژانس بیمارستان سینا:
🔹 در پزشکی اصل بر پیشگیری است و مهمترین اقدام برای پیشگیری خرید دام از مراکز معتبر است.
🔹حین تکهتکه کردن و شستن گوشت حتما باید از دستکش لاتکس که ویروس از آن عبور نمیکند، استفاده کنیم و توجه داشته باشیم که هنگام انجام این کار دستمان زخم نباشد زیرا زخم میتواند منفذی برای ورود باکتری به بدن باشد.
🔹توصیه میشود خون دام در سطح شهر جاری نشود زیرا علاوه بر آلودگی و افزایش احتمال بروز بیماری اسراف، اجر قربانی کردن را پایین میآورد، بهتر است دام در همان مراکز تحت نظارت ذبح شود.
🔹رنگ گوشت باید صورتی مایل به قهوهای روشن باشد و نباید تیره باشد چراکه تیرگی نشانه بیماری دام و مشکلدار بودن گوشت است. نکته بعدی که باید به آن توجه شود بوی گوشت است، به هیچ وجه نباید از گوشتی که بو میدهد استفاده شود.
🔹تنها به وسیله چاقو میتوان گوشت تازه و سالم را تکه تکه کرد، گوشتی که قوام نداشته باشد، ناسالم است.
🌼
صـ❦ـــدای خــ☀ــانواده ، صدای آرامش
🏡 @sedayekhanevade 🏡