#شنبه_ها_و_مهارتها
#آموزش_و_مهارت_افزایی
کیک هندوانه ای بدون فر🍉
.
آرد قنادی دو لیوان
شکر یک لیوان
شیر دو سوم لیوان
روغن مایع یک دوم لیوان
تخم مرغ سه عدد
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری پر
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
رنگ ژله ای خوراکی سبز و قرمز
همهمواد را از نیم ساعت قبل در محیط آشپزخانه قرار بدین
تا هم دمای محیط بشه
آرد و بکینگ پودر را مخلوط و حتما سه بار الک کنید
داخل تابه کاغذ روغنی بندازین و روی کاغذ روغنی و دیواره های تابه را کمی چرب کنید
شعله گاز را روشن کنید و شعله پخش کن را روی آن قرار بدین تا گرم بشه.(حرارت کم باشه مثل زمانیکه برنج دم میزارین.)
ابتدا تخم مرغ+وانیل+شکر را ۵_۶ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم و کشدار بشه.
سپس شیر و روغن مایع را اضافه کنید و سی ثانیه با همزن بزنید.
آرد را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و در نهایت سی ثانیه با دور کند همزن بزنید تا موادکیک یکدست بشه و داخلش آرد باقی نمونه.
مواد رو به دوقسمت کاملا مساوی تقسیم کنید
به یک قسمت رنگ قرمز ژله ای اضافه کنید و هم بزنید.
نصف دیگر مواد را مجدد تقسیم کنید،به اینصورت که رنگ سبز دو برابر رنگ سفید باشه.
پس دو سوم مواد رو جدا کنید و بهش رنگ سبز بزنید.
و یک سوم مواد سفید یا همان بیرنگ بماند
اول مواد سبز را در مرکز تابه بریزید،سپس مواد بیرنگ را روی لایه ی سبز و در مرکز تابه بریزید و درآخر مواد قرمز را روی مواد بیرنگ بریزید.
دقت کنید حتما مواد را درمرکز تابه بریزید تا یکنواخت پخش بشه سعی کنید با شیر جوش مواد را بریزید تا مواد بصورت نوار باریک و دایره ای ریخته بشه.
تابه را به هیچ عنوان تکان ندهید.
روی تابه را با دمکنی و درب تابه بپوشانید و روی شعله پخش کن از قبل گرم شده به مدت یک ساعت قرار بدین
در نهایت با خلال دندان چک کنید اگر مواد به خلال نچسبید یعنی کیک پخته.
برای تزیین از شکلات قطره ای استفاده کنید.(موجود در لوازم قنادی فروشی ها)
.
🌸صفحه رسمی آستان مقدس امامزاده شاهرضا(علیه السلام )
💠astanshahreza
💠کانال آستان مقدس امامزاده شاهرضا (علیهالسلام)
🆔️
@shaahreza_ir