10.5M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
‌🥩 آموزش گوشت تو شیشه ایی😍👇 ‌ گوشت گوسفندی بدون چربی و استخون را ریز خرد کنید همراه با پیاز و سیر و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بریزید داخل شیشه و سرشو ببندید. شیشه رو بزارید داخل قابلمه و تو قابلمه رو تا بالای شیشه آب کنید و بزارید روی حرارت تا آب داخل قابلمه به جوش بیاد و ۶/۷ ساعت بجوشه تا آب قابلمه خشک بشه خیلییییییییییی قوت داره چون تمام عصاره گوشت داخلش حفظ شده برای سحری بسیار عالیه 😍 🌛🌒👇 @shabsobh @Matn_Geraf