🔸️﷽🔸️
«
#رنگ_خدا»۳
◀️سلسله معارف قرآنی است . با الهام گیری از آیه شریفه :
🔹️«صِبْغَةَ اللَّهِ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ صِبْغَةً وَنَحْنُ لَهُ عَابِدُونَ »﴿۱۳۸بقره ﴾
⬅️«رنگ خدائي و چه کسی از خدا خوش نگار تر؟ و ما تنها عبادت او را ميكنيم.»
🔸️هر انسانی به مقداری که از تعداد صفات الهی و مراتب آن بیش تر بهره مند باشد و الگو گرفته باشد . به درجه عالی تر قرب الهی نائل می شود. و شایسته و سزاوار ورود به بهشت می باشد.
چنان که از پیامبر (ص) روایت شده است: « اِنَّ لِلّهِ ـ عَزَّوجلَّ ـ تِسْعَهً و تِسعین اِسْما، مَنْ دَعا اللّهَ بها اِسْتَجابَ لَهُ، وَ مَنْ اَحْصاها دَخَلَ الجنهَ »؛ خداوند تبارک و تعالی نود و نه اسم دارد که هرکس خداوند را به آن اسامی بخواند، خداوند دعای او را مستجاب میگرداند و کسی که آنها را بشمارد داخل بهشت میگردد.(بحارالانوار، ج ۴، ص ۱۸۷)
🔸️و منظور از شمارش اسمای الهی همانا آراسته شدن و اتصاف به صفات الهی و «رنگ خدایی »است .
🔸️و راه دستیابی به این مقام «عبادت »است. عبادت به معنای گام نهادن درمسیر هموار تا رسیدن به مقصد است. به همین جهت در ادامه آیه شریفه «صبغه الله » از عبارت « ونحن له عابدون» یاد شده است.
🔸️که نمونه کامل و بارز این مقام وجود مقدس پیامبراکرم (ص) می باشد .به گونه ای که عبادت و عبودیت زمینه اصلی دستیابی به مقام رسالت ایشان شده است. در تشهد می خوانیم: « و اشهد ان محمدا عبده و رسوله» وبالاترین مقامی که برای امام علی (ع) بیان شده و امام خمینی (ره) در دیدار با سران کشورهای اسلامی تاکید داشتند مقام « عبد الله» برای مولای متقیان می باشد.
🔸️ماه مبارک رمضان ازبهترین موقعیت های عبادت فردی و اجتماعی است.که برای رسیدن به مقام قرب و «عند اللهی » لازم است به ویژگی «عبد اللهی» و «رنگ خدایی» آراسته شویم.
🔸️و رنگ خدایی را باید با «شناخت » هر چه بیش تر صفات الهی و «الگوگیری » هر چه کامل تر در زندگی فردی و اجتماعی به دست آورد. که در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت.
🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷
☀️روایتگری شهدا
✅
@shahidabad313
🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷