زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست؛ شاید آن خنده که امروز، دریغش کردیم، آخرین فرصت خندیدن ماست هرکجاخندیدیم، زندگی هم آنجاست زندگی شوق رسیدن بخداست خنده کن بی پروا خنده هایت زیباست مداومت در خوردن عسل هر بامداد زمستان از ابتلاء به زکام جلوگیرى مى کند * عسل و زکام: کسى که مى خواهد دچار بیمارى زکام نشود روزى سه قاشق غذا خورى عسل میل نماید ضمناً براى برطرف شدن زکام توصیه شده ٢۵ تا ٢ گرم پودر ریشه زنبق را با ١٠٠ گرم عسل مخلوط و در هر وعده یک قاشق مرباخورى از آن را در یک لیوان چاى ولرم مخلوط کرده میل نماید. عسل و سینوزیت: براى درمان سینوزیت مى توان: ١ عسل با موم را به مدت یک ربع جویده و سپس تفاله آن را خارج کند. ٢ آب جوشانده گیاه مامیران را با کمى عسل مخلوط و بینى را با آن شستشو دهد استنشاق کند عسل از خونریزى زخم ها جلوگیرى کرده و موجب انعقاد خون مى شود و همچنین ترمیم پوست را سرعت بخشیده، از شدّت درد مى کاهد و از تاول زدن جلوگیرى مى کند و بوى عفونت زخم را برطرف مى کند; و نیز به علّت خواص جذب آنى که دارد ترشحات پوستى را جذب و به بافتهاى پوششى غذا رسانده و باعث شادابى پوست مى گردد. عسل و آنفلوآنزا: دو قاشق غذاخورى گیاه آقطى یاس کبود را در نیم لیتر آب جوش دم کرده، بعد از صاف کردن با مقدار کافى عسل مخلوط نموده، در طول روز ۵ قاشق غذاخورى از آن را میل نماید. * عسل و خواص ضد میکروبى: عسل به علّت داشتن خاصیت ضد قارچى و ضد باکترى هیچ گاه فاسد نمى شود و پاکیزه ترین ماده غذایى است که همیشه مى توان به سلامت آن اطمینان داشت.