عدس سرخ ریزتر از عدس معمولیه و رنگش نارنجیه . در نواحی جنوب خیلی بیشتر مصرف میشه . باهاش خوراک و سوپ و ... درست میکنند . هندیها و ترکیه ای ها هم مصرف دارند . . مواد لازم : دال عدس یک پیمانه ، برنج نصف پیمانه ، نصف سینه مرغ ، قارچ به اندازه ی دلخواه ، هر چی بیشتر بهتر 😆 طرز تهیه : برنج و دال عدس رو بعد از شستن برای یک ساعت بزارید خیس بخوره . مرغ رو بزارید بپزه و بعد مرغ پخته شده رو از اب بیرون بیارید . اب مرغ رو از صافی رد می کنیم و بعد برنج و دال عدس و مرغ رو ریش ریش می کنیم و به اب مرغ اضافه می کنیم و اجازه می دیم برای دوساعت با شعله کم بپزه . و کمی مونده به زمان سرو قارچ ها رو خورد کرده سرخ می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم . موقع سرخ کردن چند قطره ابلیمو هم اضافه کنید که قارچ ها سیاه نشه . نمک هنگام پخت و ابلیمو و فلفل سیاه به عنوان چاشنی فراموش نشه . فوق العاده است حتما امتحان کنید .فقط حواستون باشه این یه سوپ لعاب دار هست نباید زیادی ابش تبخیر شه و یا اینکه خیلی رقیق باشه . @shirini71