🍞🍞🍞 👈موادلازم 3عدد تخم مرغ 1/5لیوان شیر 1/5لیوان شکر نصف لیوان روغن مایع 1پاکت بگینک پودر(2/5ق چ) نصف قاشق چایخوری جوش شیرین 2/5تا3 لیوان آرد برای تزیین کیکها شکلات بادام پسته 👈طرز تهیه تخم مرغها و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن 4تا5 دقیقه بزنید.هرچه قدر بزنید همان قدر خوب پف میکند. شیر وروغن مایع را اضافه کرده و با درجه کم آرام دوباره بزنید .آرد و بگینک پودر و جوش شیرین را الک کرده به مایه کیک اضافه کرده و دوباره هم بزنید. مایه کیک آماده شده را در قالب های مافین ریخته و روی آنها بدلخواه شکلات  پسته  بادام فندق یا کشمش بریزید و مخلوط کنید.دوباره روی آنها از مغزهایی که استفاده کرده اید بریزید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه و به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید .بعد از تست با خلال دندان (با توجه به دمای متفاوت فرها بعد از 30دقیقه تست کنید)از فر در آورید و بعد از سرد شدن سرو کنید 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71 🍃🌼🌸🌺🍃