#دسر
شیر یک لیتر،شعریه یک لیوان،پودر نارگیل یک لیوان،فندق خرد شده یک لیوان،آرد گندم یک قاشق غ خ،نشاسته سه ق غ خ،شکر یک لیوان،کره یه ق غ خ،وانیل نصف ق چ خ
کره رو داخل تابه میریزیم تا آب بشه و بعد رشته ها رو خرد میکنیم ده دقیقه با حرارت ملایم تفت میدیم تا رنگش یکم تغییر کنه،فندق و پودر نارگیلو شکر رو اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم و بعد آرد و نشاسته رو داخل شیر حل میکنیم و به مواد اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه.
قالب رو خیس کنید و مواد دسر رو داخل قالب بریزید و چند بار بکوبید رومیز تا هوای اضافیش خارج بشه،بذارید دسرتون هم دمای محیط بشه و بعد چند ساعت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه و خودشو بگیره🥰با پودر نارگیل و پسته و توت فرنگی می تونید تزیین کنید.
@shirini71