#دسر_خوشمزه
پایه ی دسر:
۱۵۰ گرم خامه صبحونه رو میزارید روی شعله ملایم تا بجوشه ،بعد ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده اضافه میکنید و از روی حرارت بر میدارید و تند هم میزنید تا یکدست اب بشه
بعد یک و نیم بسته بیسکوییت پتی پور ساده و کاکائویی رو با دست خرد کرده همراه با کمی مغز گردو به سس شکلاتی اضافه(گردو الزامی نیست)
بعد مواد رو داخل قالبی که با نایلون پوشوندیم میریزیم و میزاریم داخل یخچال برای دو الی سه ساعت تا خنک و سفت بشه،
بعد یک بسته ژله ی دلخواهتون رو طبق دستور رپی بسته درست کنید و با کمی میوه خرد شده ،داخل یه قالبی که کوچکتر از قالب اصلی دسر هست بریزید و بزارید داخل یخچال تا ژله ببنده.
تو این فاصله مواد زعفرونی رو درست میکنید.
برای قسمت زعفرونی به اندازه ی قالبی که من داخلش درست کردم
دو و نیم لیوان(فرانسوی)شیر سرد + ۹ پودر قند یا شکر+ ۴ قاشق غذاخوری (سرخالی)پودر ژلاتین
+زعفرون دمکرده غلیظ (به میزان دلخواه)
میزارید روی حرارت ملایم فقط تا زمانی که ژلاتینو شکر اب بشن.
بعد از خنک شدن یک پیمانه خامه قنادی یا صبحانه به مواد اضافه میکنید.(اگر خامه صبحانه اضافه کردید در انتها شیرینی دسرو بچشید تا در صورت نیاز یکمی پودرقند بهش اضافه کنید)
بعد ژله و پایه ی بیسکوییتی رو از یخچال در اورده،ژله رو ابتدا طبق توضیحات توی استوری،برگردونید و بعد
روی مواد شکلاتی قرار بدید
و در اخر مواد زعفرونی رو اضافه کرده و داخل یخچال گذاشته و تمام
@shirini71