مواد لازم : کیوی متوسط ۱۰ تا شکر نصف لیوان آب نصف لیوان ژلاتین ۱ ق چ سر پر ژله آلوئه ورا ۲ بسته خامه قنادی زده شده یا بستنی ۴ ق غ طرز تهیه:کیوی رو پوست گرفته حلقه میکنیم همراه آب و شکر روی حرارت متوسط ۱۰ دقیقه می‌پزیم وقتی سرد شد توی مخلوط کن ریخته تا دوره بشه ژله و ژلاتین رو با ۳ لیوان آبجوش بنماری میکنیم تا کاملا حل و شفاف بشه بستنی یا خامه رو اضافه و خوب هم می‌زنیم حالا کیوی رو هم اضافه کرده همه مواد رو مخلوط میکنیم قالب رو خیلی کم چرب و مایه رو داخلش میریزیم میزاریم یخچال ۳؛؛؛۴ ساعت بمونه سفت بشه. به جای ۲ لیوان آبجوش و ۲ لیوان آب سرد من از ۳ لیوان آبجوش استفاده کردم تا ژله خوشمزه تر و سفت تری داشته باشم. میتونید از پودر ژله کیوی هم استفاده کنید بجای آلوئورا..برای رنگ گلها ژله رنگی استفاده کردم اول قالب رو چرب کردم بعد ژله رو با سرنگ ریختم گذاشتم یخچال تا ببنده بعد دسر رو ریختم دوباره گذاشتم یخچال. دسر بسیار خوشمزه ای هس 😋 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006