آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تخم مرغ 5 عدد کره یک پیمانه آب کرده و سردشده شیر یک پیمانه ماست یک پیمانه مایه خمیر فوری 2 قاشق سوپخوری پودر قند یک دوم پیمانه نمک یک هشتم قاشق چایخوری آرد 500 گرم یا به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد یک زرده تخم مرغ و مقداری کنجد برای تزیین مواد میانی کره 100 گرم آرد 100 گرم پودر گردو یا بادام یا نارگیل یک پیمانه دارچین یک قاشق سوپخوری شکر 4 قاشق سوپخوری تخم مرغ، کره، شیر، ماست و مایه خمیر و پودر قند و نمک و تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز دهیدو 45 دقیقه به خمیر استراحت دهید. برای تهیه مواد میانی، آرد را با کره روی حرارت تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. مغز گردو و دارچین و شکر را اضافه مخلوط کنید. از خمیر فوق به اندازه گردو برداشته وسط آن را کمی گود کرده و از مواد میانی داخل خمیر بگذارید. سپس کلوچه ها را داخل سینی فر چیده و روی آنها را مهر بزنید. روی خمیر را زرده تخم مرغ مالیده سپس کنجد بپاشید. داخل فر یک سینی آب قرار داده و کلوچه ها را طبقه وسط با حرارت 190 درجه به مدت نیم ساعت بگذازید تا رو و زیر آن طلایی شود. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006 🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹