کیک صبحانه
مواد لازم
آرد یک پیمانه
خامه نصف پاکت صورتی یا ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک پیمانه سر خالی
وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر یک ق غ
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه
تخم مرغها و وانیل رو بمدت ۶ دقیقه با همزن میزنیم بعد شکر رو ضاف کرده دو باره ۳ دقیقه میزنیم تا در تخم مرغ حل بشه و بعد روغن رو اضاف کرده ۲ دقیقه میزنیم و حالا آرد و بکینگ پودر رو مخلوط والک میکنیم و در سه مرحله به مواد تخم مرغی اضاف کرده وبا همزن دستی در حد مخلوط شدن هم میزنیم ودر آخر کمی از مایه کیک در ظرفی گذاشته وبا خامه خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه وحالا مایه خامه رو در کل مواد کیک ریخته و با لیسک مخلوط میکنیم ودر قالب لوف یا قالب سایز ۲۰ که کمی چرب کردیم میریزیم و رویه کیک رو با پودر گردو ، کنجد یا پرک بادام تزیین کرده و در فر گرم شده با درجه ۱۸۰ بمدت ۴۰ دقیقه قرار میدیم ( البته زمان پخت هر کیک بستگی به گرمای فر داره و بعد از ۳۵ دقیقه شروع به چک کردن کیک بکنید که نسوزه ) سیده زهرا
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#مافین_اسپاگتی🍝🍝
200 گرم اسپاگتی رو بعد از پخت ، آبکش کنید(داخل آب قابلمه نمک و مقداری روغن هم بریزید)،بعد آنرا با دو قاشق روغن و یک پیمانه پودر پنیر پارمسان مخلوط کنید.داخل قالب مافین رو خوب چرب کرده و داخل آنها را از ماکارانی پر کنید و بعد از مایه ماکارانی که از قبل آماده کرده اید وسط آن بریزید.داخل فر 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید.
در آخر روی آنرا با مقداری سس کچاپ و پودر پنیر پارمسان تزیین کنید.
نوش جان😊
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
دسر -کیوی -مجلسی -خوشمزهhttp://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#دسر_کیوی
مواد لازم : کیوی متوسط ۱۰ تا
شکر نصف لیوان
آب نصف لیوان
ژلاتین ۱ ق چ سر پر
ژله آلوئه ورا ۲ بسته
خامه قنادی زده شده یا بستنی ۴ ق غ
طرز تهیه:کیوی رو پوست گرفته حلقه میکنیم همراه آب و شکر روی حرارت متوسط ۱۰ دقیقه میپزیم وقتی سرد شد توی مخلوط کن ریخته تا دوره بشه
ژله و ژلاتین رو با ۳ لیوان آبجوش بنماری میکنیم تا کاملا حل و شفاف بشه بستنی یا خامه رو اضافه و خوب هم میزنیم
حالا کیوی رو هم اضافه کرده همه مواد رو مخلوط میکنیم قالب رو خیلی کم چرب و مایه رو داخلش میریزیم میزاریم یخچال ۳؛؛؛۴ ساعت بمونه سفت بشه.
به جای ۲ لیوان آبجوش و ۲ لیوان آب سرد من از ۳ لیوان آبجوش استفاده کردم تا ژله خوشمزه تر و سفت تری داشته باشم.
میتونید از پودر ژله کیوی هم استفاده کنید بجای آلوئورا..برای رنگ گلها ژله رنگی استفاده کردم اول قالب رو چرب کردم بعد ژله رو با سرنگ ریختم گذاشتم یخچال تا ببنده بعد دسر رو ریختم دوباره گذاشتم یخچال. دسر بسیار خوشمزه ای هس 😋
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کلوچه_شکم_پر
تخم مرغ 5 عدد
کره یک پیمانه آب کرده و سردشده
شیر یک پیمانه
ماست یک پیمانه
مایه خمیر فوری 2 قاشق سوپخوری
پودر قند یک دوم پیمانه
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
آرد 500 گرم یا به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
یک زرده تخم مرغ و مقداری کنجد برای تزیین
مواد میانی
کره 100 گرم
آرد 100 گرم
پودر گردو یا بادام یا نارگیل یک پیمانه
دارچین یک قاشق سوپخوری
شکر 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ، کره، شیر، ماست و مایه خمیر و پودر قند و نمک و تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز دهیدو 45 دقیقه به خمیر استراحت دهید. برای تهیه مواد میانی، آرد را با کره روی حرارت تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. مغز گردو و دارچین و شکر را اضافه مخلوط کنید. از خمیر فوق به اندازه گردو برداشته وسط آن را کمی گود کرده و از مواد میانی داخل خمیر بگذارید. سپس کلوچه ها را داخل سینی فر چیده و روی آنها را مهر بزنید. روی خمیر را زرده تخم مرغ مالیده سپس کنجد بپاشید. داخل فر یک سینی آب قرار داده و کلوچه ها را طبقه وسط با حرارت 190 درجه به مدت نیم ساعت بگذازید تا رو و زیر آن طلایی شود.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹
کیک بستنی
بستنی وانیلی ۱بسته نیم کیلوی
بیسکوییت پتی بور ۱بسته
گردو ۱۰۰گرم
بستنی وانیلی که خوب اب شد تودمای خونه
گردو وهمراه بیسکوئیت اسیاب میکنید(من چون دوست دارم گردو زیر دندون بیاد بارنده درشت رنده کردم)ودراخرقاطی بستنی میکنیدومی ریزیددرون قاب من داخل همون قالب ژله هام ریختم وبه مدت ۵ساعت داخل فریزر میذارید.
این تعداد اندازه برای ۵نفرمی باشد.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
سالاد توپک سیب زمینی
مواد لازم
سیب زمینی متوسط : 3 عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم
سس مایونز : 2 قاشق غذاخوری
کره : 20 گرم
مواد لازم برای تزیین سالاد
سس مایونز
آب لبو
زعفران
کاهو
کلم سفید و کلم قرمز
جعفری ساطوری
و هویج
مواد لازم برای تهیه مغز سالادفلفل دلمه ای خرد شده : نصف پیمانه
ژامبون خرد شده : 1 پیمانه
خیار شور نگینی : نصف پیمانه
طرز تهیه سالاد توپی رنگی
در مرحله اول طرز تهیه سالاد توپی ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و سپس آن ها را رنده کنید کره را در داخل سیب زمینی ها قرار دهید تا با حرارت آن ها ذوب شود سپس نمک و سس مایونز و فلفل را به سیب زمینی ها اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و مواد سالاد را به مدت 60 دقیقه در درون یخچال قرار دهید.
در مرحله بعدی روش درست کردن سالاد توپی رنگی، ژامبون و فلفل دلمه ای ریز خرد شده و خیار شور را با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس بعد از مدت زمان ذکر شده مواد سالاد را از درون یخچال بیرون آورید سپس به اندازه یک نارنگی از مواد بردارید و مواد سالاد را در کف دست هایتان باز کنید سپس مقداری از مخلوط ژامبون و فلفل دلمه ای و خیار شور را در وسط مواد سالاد قرار دهید و مانند کوفته مواد سالاد را گرد کنید.
سپس توپ های سالادی را در درون را در داخل کلم و جعفری و یا هویج خرد شده بغلتانید.
در درون ظرف سرو سالاد مقداری کاهوی خرد شده بریزید و توپ های سالادی را در درون ظرف بچینید. برای تزیین کردن توپ های سالادی می توانید از سس مایونز های رنگی استفاده کنید. سالاد توپی را می توانید با سه رنگ مختلف سس مایونز زرد و سفید و صورتی به زیبایی تزیین کنید.
برای تهیه رنگ زرد می توانید زعفران با مقداری آب جوش مخلوط کنید و سپس زعفران را به سس مایونز اضافه نمایید. برای تهیه رنگ صورتی می توانید آب لبو را با سس مایونز مخلوط کنید و سپس هر یک از رنگ های سس را به صورت جداگانه در درون نایلون بریزید و نایلون ها را در درون یخچال قرار دهید تا سس های مایونز مقداری غلیظ تر شوند و سپس سر نایلون ها را با کمک قیچی ببرید و روی هر یک از توپ های سالادی را تزیین کنیدhttp://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#شربت_سرماخوردگی_خونگی
آموزش درست کردن شربت سرماخوردگی:
🔹 عناب
🔸انجیر
🔹کشمش
🔸خرما
👈از هرکدام ۵۰گرم در آب جوشانده
و صاف کنید و روزی ۳فنجان میل کنید
خواص: خلط آور، رفع سینه درد، ضدسرفه 🍎
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
صبح آغاز شد ...
امروز
در گلدان زندگی، عشق بکار
گل دوستی ..گل صداقت
گل محبت ..گل مهربانی
خواهی دید؛
گلدانهایت از همه ،
گلهای عالم خوشبوتر میشود...
سلام روزتون سرشار از مهربونی 🌷🌷🌷
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
۱۰ خوراکی سرشار از #کلسیم برای کسانی که لبنیات دوست ندارند
◽️برگ چغندر ◾️بادام
◽️لوبیا ◾️ کلم
◽️اسفناج ◾️پیاز
◽️دانه کنجد ◾️ سویا
◽️نخود ◾️عدس
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#نوشیدنی_چربی_سوز
#رژیمی
٣٨٠ گرم اب يا يك و نيم پيمانه
١-٢ ق غ سركه سيب apple cider vinegar
١ ق غ اب ليمو ترش تازه
١ ق چ دارچين
١ -٢ ق غ عسل
نصف يك عدد سيب خرد شده ترجيحا سبز
طرز تهيه:
همه مواد رو با هم مخلوط كنيد و بعد نوش جون كنيد . بعدشم سيبا رو بخوريد.
نكته:
شما ميتونيد از چوب دارچين استفاده كنيد. ١/٤ ليمو رو كمى توى يك پارچ فشار بدين و بعد ليمو رو بندازين توى پارچ كنار چوب دارچين. بعد سيبا رو بريزيد توش پارچ رو پر از اب كنيد.
بذارين حداقل يك ساعت بمونه . بعد توش سركه سيب رو بريزين و عسلم اينجا دلخواه. يه هم بزنين و نوش جان كنيد. اگر اينطورى كه گفتم درستش كنيداز صبح تا شب ميتونين راحت ٣ تا پارچ بخوريد.
حواستون باشه، از ديتاكس ها به جاى اب اصلى استفاده نكنيد و اب رو هم جداگانه اما نه همزمان در كنارش در حد توانتون بنوشيد.
فقط ده روز صبح به جاى چاى و ناشتا بنوشيد و تاثيرشو ببينيد.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
🔻🔻 فریز کردن این غذاها ممنوع است
#گوجه_فرنگی
🔻به عنوان منبع غنی ویتامین سی از ارزش بالایی برخوردار است که اگر آن را در فریزر نگهداری شود دیگر از ویتامین سی و لیکوپن موجود در آن که عاملی در پیشگیری از ابتلا به سرطان است خبری نخواهد بود.
#سیر
🔻سیر بعد از قرار داده شدن در فریزر حالت سفتی و انسجام بافتهای خود را از دست می دهد . بهترین محیط برای نگهداری سیر محلی خشک و خنک است اما نه دمای بسیار پایین.
#سیب_زمینی
🔻نگهداری سیب زمینی در فریزر و دمای پایین آن را تبدیل به سیب زمینی بدون کیفیت مناسب برای مصرف می کند چرا که بهترین محل برای نگهداری سیب زمینی با توجه به حفظ خواص ان در محیط آشپزخانه اما با درجه حرارت مناسب که نباید گرم باشد.
#پیاز
🔻بدترین ایده برای نگهداری پیاز داخل فریزر است که آب میان بافتی آن لایه های پیاز را نرم و غیر قابل مصرف می کند.
#نان
🔻فریزر شما نان را خشک کرده و اگر بیشتر از چند روز نان را در دمای فریزر نگهداری شود کیفیت مناسب برای مصرف را نخواهد داشت.
#روغن_زیتون
🔻شما باید روغن زیتون را در محیطی خشک و تاریک نگهداری کنید چرا که مکانیسم و طبیعت روغن زیتون این طور بهتر حفظ می شود.
#عسل
🔻هیچ نیازی به حفظ و نگهداری عسل در فریزر وجود ندارد چرا که عسل ماده ای بسیار مقاوم در برابر فساد است و با قرار دادن عسل در فریزر آن را به حالتی کریستالی و ناخوشایند برای مصرف تبدیل می کنیدhttp://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#پیتزا_کلزونه
#خمیر_پیتزا
طرز تهیه خمیر:
پودر مایه خمیر یک ق غ
شکر یک ق غ نمک یک ق چ ارد نون فانتزی به میزان لازم
اب گرم در حدی که انگشت نسوزه ولی گرما رو حس کنه یک چهارم لیوان برای اماده سازی مایه خمیر
شیر ولرم یک دوم لیوان
اب یک دوم لیوان
روغن یا کره دو ق غ
طرز تهیه مایه خمیرو شکر و اب گرم (درحدی که انگشت نسوزد ولی گرما رو حس کند)رو مخلوط میکنیم حدود یک دقیقه بمونه تا پف کنه
داخل کاسه بزرگ همه مواد رو به جز ارد مخلوط میکنیم تا یکدست بشه ,ارد رو الک کرده کم کم و به تناوب اضافه کرده تا خمیر جمع بشه کره یا روغن رو اضافه میکنیم بعد خمیر رو به میز کار انتقال دهید به کمک دست کاملا ورز بدید حدود ده دقیقه . ارد رو در حدی اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبه و دررعین حال خمیر لطیفی به دست بیاد خمیرو چونه کنید داخل کاسه بزرگی سه برابر حجم خمیر قرار دهید روی خمیرو با کره یا روغن چرب کنید
روی کاسه رو با سلفون بپوشونید روی کاسه رو هم پارچه یا حوله بپیچید تو محیط اشپزخانه قرار بدید حدود دو ساعت تا خمیر به ااصطلاح ور بیاد
خمیر بعد اینکه استراحتش گذشت کف میز کارتون رو ارد پاشی کنید خمیر رو چونه گیری کنید
چونه هارو روی میز کار با وردنه پهن کنید سطح خمیرو سس بزنید
از ترکیب سس گوجه چیلی و خردل هم میتونید استفاده کنید
یا از هر سس دیگه ای مث پستو
سزار یا هر سسی دوس داشتید استفاده کنید
اگه پیتزا تخت درست میکنید کل سطح خمیر پنیررمواد پیتزا به دلخواه دوباره پنیر میره داخل فر
من چون کلزونه درست کردم نیمی از خمیرو پنیرو مواد ریختم چون لایه بعدی خمیر روش برمیگرده
مواد میانی هم سلیقه ایه متناسب با سستون
مواد میانی مایه گوشتی و قارچ و اگه سوسیس کالباس خونگی دارید استفاده کنید
فقط توجه داشته باشید مایه گوشتی خشک و اصلا روغن نداشته باشه سبزیجات هم همینطور اب نداشته باشند
خمیر رو که برگردونیم دورشو چین میدیم بهتره روشو بپوشونین ده دقیقه استراحت بدین بعد روشو با زرده و شیر رومال بزنین کمی کالباس خونگی رنده شده و فلفل دلمه و پنیر روش بپاشین
میره داخل فر طبقه وسط با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه در اخر کمی زیر گریل قرار بدید.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
.
کوفته تبریزی😋😋😋
مواد لازم برای ۱۰ عدد کوفته به اندازه ی بزرگ تقریبا (اندازه پرتغال تامسون)
گوشت گوسفندی و گوساله مخلوط......۵۰۰ گ
فیله مرغ چرخ شده..۲۰۰ گ
برنج....۲ پ
لپه....۱پ
سبزی معطر کوفته(
ترخون_مرزه_نعنا_گشنیز_کمی ریحان)....۵۰۰ گرم پاک شده (ترجیحا سبزی خشک بریزید اگر برای اولین بار میخواهید درست کنید منم سبزی خشک ریختم)
آلو بخارا.......نیم ک
لواشک......۲۰۰ گرم از نوع خانگی
رب گوجه_زردچوبه_زعفران_فلفل_نمک به مقدار لازم
پیازداع
زرشک ... مقدار لازم
تخم مرغ آبپز....در صورت تمایل برای وسط کوفته
تخم مرغ.....۲ عدد برای مواد کوفته
ابتدا برنج و لپه را جداحداقل یک شب قبل خیس کنید و بزارید نیم پزشود
گوشت و مرغ چرخ شده را با یک عدد پیاز آب گرفته و ادویه ورز دهید حالا لپه نیم پز را اضافه کنید و با غذاساز یا چرخ گوشت میکس کنید طوریکه مثل گوشت کوبیده آبگوشت شود.
بعد نیمی از برنج نیم پز را همراه با باقی مواد با غذا ساز میکس کنید و نیمی از برنج را همون طور به مواد میکس شده اضافه کنید .
حالا مواد و تو ظرفی بریزید و اول سبزی را اضافه کنید ورز دهید همچنان نمک و ادویه ها را بزنید و مزشو چک کنید و در آخر تخم مرغ را بزنید (البته برای بار اول تخم مرغ بزنید اونم برای مطمئن شدن از وا نرفتن وقتی راه افتادید لازم نیست)
حالا باید با تمام توان مواد و ورز دهید حدود یک ربع بعد شروع کنید به درست کردن کوفته دستتون را کمی خیس کنیداز مواد برداید به اندازه دلخواه وسطش چند تا آلو بخارا کمی پیاز داغ و تخم مرغ آب پز بزارید میتونید هر چی دوست دارید بزاریدسلیقه ایه خوب گرد کنید تو دستتون تمام درزهاشو بگیرید که جایی باز نباشد تو یک سینی بچینید و یک شب تا صبح داخل یخچال بزارید یا اگر عجله دارید یکی دو ساعت در فریزر قرار دهید.
در این فاصله سس کوفته را آماده کنید👇 یک عدد پیاز را رنده کنید خوب تفت دهید تا طلایی شود ادویه بزنید و رب گوجه مقداری از سبزی معطر تفت دهید حالا آب بریزید یک سوم ظرفی که برای کوفته ها انتخاب کردید آب بریزد و بزارید جوش بیاد یه نکته بگم اینجا خیلی مهمه👇
سعی کنید کوفته ها رو تو ظرفی درست کنید که عریض باشه تا کوفته ها روی هم قرار نگیرند یا اگر زیادن تو دوتا قابلمه درست کنید
وقتی سس در حال جوش خوردن شد مقداری آلو و (لواشک تو کمی آبجوش کاملا حل کنید )و به سس اضافه کنید
کوفته ها را از یخچال در بیارید و دونه دونه با احتیاط توی سس در حال جوشیدن بچینیدجوری که روی هم قرار نگیرد.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#دسر_پان_اسپانیا👇
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
آرد 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیتر
نشاسته 2 قاشق غذا خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
کره 50 گرم
بیسکویت 1-2 بسته
کاکائو 3 قاشق غذا خوری
خامه 150 گرم
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم
داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند .
ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم
بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین میکنیم
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
حالا ژله اله ورا رو با شیر درست کنید و ژله های پرتقالی رو که از قبلا اماده کردین توش بچینید مانند تصویر و بزارید توی یخچال تا خودشو بگیره
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
ودر اخر اینجوری برش بزنید وهمه رو شگفت زده کنید
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک🍦🍦🍦
تزیین کیک شکلاتی
با نون بستنی قیفی و خامه
❣️❣️❣️http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
مرباي توت فرنگي ☺️☺️☺️☺️
مواد لازم👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
توت فرنگي::::١كيلو
شكر::::١كيلو
ابليمو١ق غ
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
طرز تهيه:::::👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
اول توت فرنگي ها رو ميشوريم بعد ميزاريم تا خشك بشه بعد يه لايه توت فرنگي يه لايه شكر ميريزيممممم
و ميزاريم١شب داخل يخچال باشه بعدميبينيم توت فرنگي اب انداخته
بعد ميزاريم داخل قابلمه(((قابلمه بايد بزرگ باشه چون وقتي توت فرنگي ها به جوش ميان از ظرف سرريز نشه)))))
بعد كه جوش اومد به مدت١ساعت با شعله متوسط رو به بالا ميزاريم بپزه در حين پخت سر قابلمه رو نميزاريم چون باعثً ميشه مربا تيره بشه بعد در طول پخت كف هاي روي مربا رو ميگيريم اين كارو سه بار انجام ميديم
وقتي هم كه مربا پخت ((((بهش ١ق غ ابليمو اضافه ميكنيم كه باعث ميشه مربا شكرك نزنه )))))و به قولي قوام اومد زير شعله رو خاموش ميكنيم ميزاريم كاملا سرد بشه و داخل شيشه ميريزيم جاي خنك نگهداري ميكنيم☺️☺️☺️☺️☺️☺️http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006