#کیک _بدون_روغن
این کیک بدلیل نداشتن هرگونه روغن وکره میشه گفت تا حدودی کیک مناسب وارزون درمیاد.
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 لیوان پر
آرد 2 لیوان
آرد برنج4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر2/1ق سوپخوری
وانیل1/4ق چ
شیر سرد 1 لیوان
شربت 1و 1/2ق سوپخوری
برای تهیه ی شربت :
1/2پیمانه آب و1/2پیمانه گلاب و1/2پیمانه شکر رو روی حرارت خیلی ملایم قرار بدین تا شکر به خودی خود و بدون هم زدن در آب حل بشه وکم کم شربت قوام بیاد و به حجم مورد نظر که یک و نیم قاشق سوپخوری برسه.
طرز تهیه:
حتما اجازه بدین شربت سردبشه.
میتونید بجای شربت از عسل استفاده کنید که ممکنه یکم رنگ کیلو تیره ترکنه فقط.
زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کنید.سفیده رو حسابی با همزن برقی بزنید تا جایی که جای پره های همزن روش بمونه وکم کم دو سوم از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیره.
زرده رو بهمراه وانیل خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه درحین اینکار شربت رو بهش اضافه کنید و درآخر شیر سرد رو باهاش مخلوط کنید.
آرد ها رو مخلوط وبا بکینگ پودر سه بارالک کنید.
سفیده زده شده و آرد ها رو به تناوب به زرده ها اضافه کنید درسه الی چهار مرحله و هم بزنید.
حتما با لیسک هم بزنید وبصورت دورانی خیلی حساسه این مرحله نباید آرد داخل مواد گلوله گلوله بشه خوب مخلوط کنید.
وبازم با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست بشه.بعد قابلمه رو چرب کنید وسطش یه لیوان استیل رو داخلش از نصف آب بریزید بعد بزارین وسط قابلمه و مایع کیک رو بریزید زیرش شعله پخشکن بزارید بعد یه دمکنی بزارین یه ساعت دیگه کیک آماده میشه بعد برگردونید تا طرف دیگش طلایی بشه. بعد سرد شدن با کرمفیل که خودم تو خونه درست کردم تزیین کردم
مواد کیک رو در قالب از قبل چرب و آرد پاشی شده با قطر 25 سانت بریزید.
این کیک بافت پوک ونرمی داره و هم بدون تزیین خوشمزه است و هم اینکه میتونید خامه کشی کنید چون یجورایی مثل کیکهای شیفون هست.
ته مزه آرد برنج داره که خیلی خوش بو وخوشمزه میشه البته اگه آرد برنج ایرانی و مطمئنی توش بریزید. (دیواره قالب باید از 7 بیشتر باشه چون این کیک پفش بیشتره)
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006