#کیک_فرشته
10 عددسفیده تخم مرغ بزرگ
نصف قاشق چایخوری نمک
1 لیوان شکر
1 لیوان آرد
نصف لیوان نشاسته ذرت
1 قاشق چایخوری آب لیمو
1 بسته وانیل
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
سفید تخم مرغ را در یک کاسه کاملاً خشک بریزید ، آن را با کمی نمک بزنید تا کف کنید ، شکر را به آرامی اضافه کنید و آن را هم بزنید ، در این مرحله آب لیمو را اضافه کنید ، در کل حدود 10 دقیقه میزنیم تا سفت شود و وقتی ظرف را بر میگردانیم نریزد. سپس ، مواد خشک را الک کرده و کم کم به سفیده اضافه میکنیم وبا لیسک به ارامی از بالا به پایین مخلوط میکنیم آنها را با کفگیر جمع شده مخلوط کنیم. بیایید ملات خود را درون قالب کمربندی 24 سانتی متری بریزیم و در فر با دمای 150 درجه حدود 30 دقیقه بپزیم. وقتی پخته شد ، آن را از فر خارج کرده و قالب را برگردانیم. وقتی خنک شد ، آن را به 2 تقسیم کنیم.و مابین ان را با خامه بپوشانید و تزیین کنید
❤خامه 1 بسته
2 قاشق پنیر خامه ایی و 3 قاشق پودر قند را بزنید ، آن را بین کیک پخش کنید و روی آن را با میوه تزئین کنید. (در صورت تمایل می توانید از خامه زده شده نیز استفاده کنید.)
@shirini71