سلام سلام، هر موقع از برنج و پاستا خسته شدین حتما بلغور را جایگزینش کنین. کلی خاصیت داره و اگر درست طبخ شه بسیار خوشمزه هم میشه. هم از جو هست و هم از گندم و اینکه اون چقدر خرد شده باشه تقسیم بندی میشه! . دستور پخت: یک پیاز قرمز یک حبه سیر نمک و کره و کمی زرد چوبه و فلفل نصف لیوان آب مرغ یا استاک مرغ یک لیوان بلغور دو لیوان آب . پیاز داغ کنین و حسابی زردچوبه بزنین و تفتش بدین. بعد سیر له شده را اضافه کنین. بلغور را حسابی بشورین و چند لحظه توی کره و پیاز ‌ادویه ها تفتش بدین. بعد آب و آب مرغ را اضافه کنین و درش را بگذارین تا ابش تموم شه. بلغور هم مثل برنج خودمون به صدها روش میشه درست شه و در کنار انواع خورشت ها و کباب ها سرو میشه. توی سالاد هم بسیار زیبا و خوشمزه میشه، حتما امتحان کنین. @shirini71