#رولت_نمکی
#رولت_غذایی
#پیشغذا
تخم مرغ چهار عدد،
ارد ۱۲۰گرم،
شکر ۲۰گرم،
نمک،نصف ق س
وانیل نصف ق چ،
اب جوش یک ق سوپ خوری
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم و سفیده رو با شکر با دور تند میزنیم تا کاملا سفید بشه و پف کنه زرده و وانیل رو زده تا از لختگی در بیاد به سفیده اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم ارد و نمک رو هم الک کرده اضافه و مخلوط میکنیم کف قالب ۲۵*۳۵رو کاغذ روغنی انداخته مواد رو داخلش ریخته و صاف میکنیم در فر از پیش گرم شده با مای ۲۰۰درجه برای پنج دقیقه و ۱۸۰درجه ده مین قرار میدیم
بعد از پخته شدن رولت رو روی یک پارچه برگردونده کاغذ روغنی رو رو جدا کرده میزاریم تا خنک بشه برای مواد میانیش دوتا بسته پنیر خامه ای رو با مقداری مغزگردو و نعنا مخلوط کرده من مقداری کلم بنفش رو خردکرده کف نان پخش کردم و مواد پنیری رو هم به همین صورت پخش کردم و اروم رول کردم داخل مشما فریزر و داخل یخچال دوساعت قرار میدیم تا منسجم بشه و و بعد برش میدیم.
maryam_zakizadeh31
@shirini71