آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
براتون یه شیرینی راحت آوردم که همتون بتونید درست کنید،اگه درست کردید عکساتون رو بفرستید تو گروه موادلازم: 🌹شیره خرما یا انگور..80گرم(حدودا یک سوم‌لیوان) 🌹آرد سفید قنادی...حدود170گرم(با تاکید زیاد با توجه به جنس آردها که متفاوته ممکنه کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه.پس در مصرف آرد احتیاط کنین😉) 🌹کره یامارگارین(کره گیاهی)نرم شده در دمای محیط.. 75گرم 🌹پودرکاکائو یا پودر قهوه...یک ق غ طررتهیه: 👈ابتدا مارگارین یا کره رو با شیره موردنظرتون با لیسک مخلوط میکنیم. 👈بعد پودر کاکائو یا پودر قهوه رو میریزیم‌ و باز هم میزنیم. 👈ودرآخر آرد رو الک کرده و به موادمون اضافه میکنیم و با نوک انگشتان باهم مخلوط میکنیم(ورز ندین که به روغن بیفته وگرنه شیرینی ها خشک میشه) 👈خمیر رو به ضخامت نیم سانت با وردنه پهن میکنیم و کاتر میزنیم. 👈داخل تابه کاغذروغنی میندازیم و شیرینی ها رو با کمی فاصله بچینین و بذارین روی گاز.حرارت ملایم(مثل وقتی که میخوایم برنج دم بیاد)در تابه رو دم کنی میذاریم و برای حدود ده دقیقه میذاریم بپزه(بازم خودتون چک کنین باتوجه به جنس تابه و شعله گاز رمان پخت متفاوت خواهد بود.برای تابه دوطرفه هم واشرشو دربیارین و درش رو ببندین 👈برای فر هم:شیرینی ها رو داخل سینی فر با کمی فاصله میچینیم.در فراز پیش گرم شده با دمای170درجه به مدت حدودا10الی15دقیقه میذاریم بپزه. 👈من بعداز اینکه پخت شیرینی هارو آوردم بیرون و مقداری عسل رو با کمی آب رقیق کردم و با قلمو روی شیرینی ها زدم و درآخر پودر پسته ریختم. 👈👈👈حتما چه روی گاز چه داخل فر چک کنین وزیاد داخل فر یا تابه بمونه خشک میشه و بیسکوییتی ╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮ @shirini71