. قبلا یه سبک آشپزی داریم که اسمش غذای بازیافتی بود 😁 داستانش هم این بود که اگه تو یخچال غذایی مونده بود بجای اینکه همون رو دوباره گرم کنم ، باهاش یه غذای جدید درست می‌کنم 😎 مثلا یه بار با خورشت قیمه مونده تو یخچال دلمه کلم درست کردم ، یا از زرشک پلو مرغ اضافه موند فرداش بهش بادمجون سرخ کرده اضافه کردم شد خورشت بادمجون و کلی چیز دیگه, این ته‌چین هم یه غذای کاملا بازیافتیه با جوجه‌کباب‌های باقیمونده از مهمونی شب قبل که دست نخورده توی دیس مونده بودن . یکم برنج آبکش کردم و با ماست و زعفرون و دوتا زرده تخم مرغ مخلوط کردم و توی دوتا قابلمه فسقلی ریختم وسطش رو جوجه کباب خرد شده ریختم و یه لایه دیگه برنج و گذاشتم دم بکشه و ته‌چین بشه . . ظرف‌های کناری هم توش ترشی و سبزی و زیتونه . . شما با غذاهای باقیمونده تو یخچالتون چیکار می‌کنید ؟ 😀 @shirini71❤️